Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr  ·   Tumblr 2

#30

Skrivet:    ·  + Sara says
Jag har varit sjuk ända sedan julavslutningne så jag har inte haft orken att blogga alls. Har inte kunnat äta, dricka, gå ut och typ inte ens sova. Nu mår jag iallafall bättre även fast jag inte är helt frisk än.
Julafton. Hahha, Moa och jag lyckades övertala pappa att få öppna paketen från honom dagen innan och jag fick en plattång(vilket behövdes pga tappade min förra i en vattenhink), pennor, godis, iphoneskal och på själva julafton så fick jag 700:- och från andra människor i släkten så fick jag 500:- och 500:- till och sedan så var det inget mer med julen. I min familj så öppnar vi julklappar och sedan så är det över, vi orkar inte fira, kolla kalle anka, äta en massa osv, det är bara jobbigt.
Förutom julafton så har det inte hänt något alls men idag däremot... så har jag städat mitt rum... jag har städat.
Det är stort!!. Imorgon ska jag även få nya gardiner och slänga bort lite saker i mitt rum, åh det ska bli så skönt.
Hur har ni haft det då?
 
 

#29

Skrivet:    ·  Känslor


#28

Skrivet:    ·  random things
Den här dagen började jättedåligt men blev rätt bra sen. Blev först sviken av mina vänner i skolan och fick vara där helt ensam för ingen ville komma dit så det fick mig att må skit och jag mådde inte bra innan det så jag var helt kaos hela morgonen men sedan när vi skulle göra en gruppuppgift så var jag i samma grupp som Kristina i 7an och jag känner henne lite sådär så vi pratade och sprang runt på stan med de andra i vår grupp och försökte göra uppgiften.
Vi skulle hålla på till 11.30, men vid 10.15 så gav vi upp och hoppade på bussen och åkte till samlingsplatsen och satt där i ca en timme och sedan kom Lisa och några andra i 7an och jag brukade umgås en hel del med Lisa när jag var mindre och jag kommer inte riktigt ihåg vad som hände med vi slets isär och jag har inte pratat med henne sedan dess så när vi skulle grilla så hängde jag med Kristina, Lisa och några andra eftersom jag var ensam och fan vad skönt det var att prata med Lisa igen, hon är så trevlig att vara med och att prata med henne för första gången på flera år tog upp en massa känslor till ytan t.ex att jag saknar henne så mycket.
Anyway så fick vid dra hem vid 12 så jag stack hem och bara chillade och sedan var jag med Wilma fram tills runt 17 tiden och nu sitter jag och lyssnar på Eric Saade och är så otroligt depp pga jag vill se honom så jävla mycket för jag hade inte chansen att gå när Pop Explosion turnen var här i Örebro men dock så hade en av mina bästavänner en pappa som jobbade backstage och hon vet att jag verkligen ville gå men hon gick utan att ens tänka på att ta med mig och det har sårat mig en hel del.

Det här blev ett sådant här jätte tråkigt inlägg där jag beskrivde vad jag gjort i princip varje del av den här dagen och sånt är inte jätte kul att läsa så jag ska sluta skriva nu men kände att jag behövde skriva av mig om den här dagen och jag har ju en blogg för att kunna skriva på så tog tillfället och gjorde ett sådant här inlägg. Imorgon har jag julavslutning och efter det ska jag ut och äta med tjejerna i klassen och det ska bli jätte trevligt.
Ni får ha det så jätte bra och hoppas att ni får ett underbart jullov!
Kram.

#27

Skrivet:    ·  + Sara says
Förlåt för min dåliga uppdatering men detta är sista veckan innan lovet och allt jag kan tänka på är hur skönt det kommer bli och så vill jag försöka ha så trevligt jag kan med mina vänner så bloggandet ligger i sista hand just nu men uppdateringen på jullovet blir antagligen mycket bättre!
Förresten när jag var på stan i lördags och handlade julklappar med Moa och Wilma så löste sig Miley konserten för mig eftersom Wilma sa att hon gärna vill gå, så direkt efter jul köper vi biljetter OCH JAG ÄR SÅ GLAD SÅ JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA, ska få se min största idol som jag velat se i 7 år, alltså sedan 2006.
Vid sidan av det, direkt efter att vi kommit hem så hade det tydligen varit skottlossning på stan utanför H&M och Vågen och jag hamnade i en chock, hade inte jag åkt hem den tid jag gjorde så kunde det ha varit jag som vart skjuten, satt och skakade jätte länge samtidigt som en del av mig önskade att jag hade blivit skjuten så att jag slipper existera kvar här. Tror inte jag har så mycket mer att skriva om för tillfället och det här inlägget vart rätt så tråkigt och ointressant men whatever.
Ni får ha det så jättebra, kram på er alla!
 
 

#26

Skrivet:    ·  musik, random things
Hela den här veckan har för det mesta spenderats med att ligga och sova hela dagarna.
Gick hem från praon i måndags och spydde när jag kom hem och fram tills torsdag så låg jag och sov ca dygnet runt men vart tvingad till praon idag dock så skolkade jag för jag vill verkligen inte. Det är jävligt skönt att det är över nu och nästa fredag får jag äntligen mitt efterlängtade jullov. Jag ska sååå ta vara på det, ska mysa hela dagarna, dricka energidricka, kolla på massa nya serier och handla för jag får ju massa pengar på jul så det blir skitnajs.
Idag släppdes biljetterna till Miley's #BANGERZTOUR här i Sverige den 30e maj men jag har ingen att gå med och jag vet inte hur man gör med tåg/buss för att ta sig till stockholm för jag kommer antingen gå på fel buss eller så kommer jag inte hitta tillbaks till centralen i Stockholm och missa bussen där och detta gör mig så jävla ledsen för jag har velat se Miley sedan 2006 och det är en rätt så långt tid. Hon är seriöst en av världens bästa människor, älskar henne så mycket.

Bortsett från mitt deppande över det så släppte The Fooo sin jullåt idag och det är det bästa jag har hört på länge. Tycker om den så mycket så att jag inte vet vad jag ska göra och angående The Fooo så är tydligen biljetterna till deras konsert slut så jag och Wilma hann inte köpa och jag vill ca ta livet av mig pga det.
Nu ska jag sitta vid twitter ett tag och sedan så ska jag leta upp någon bra serie att se på för PLL har paus tills 7 Januari, The Originals till den 14 Januari och The Vampire Diaries till den 23 Januari så jag har ingenting att se på.

#25

Skrivet:    ·  konserter/festivaler
I fredags så åkte jag med hagagården till Stockholm för att gå på Idol finalen. Jag tänkte vänta med att berätta om det tills Wilma har skickat bilderna vi tog med hennes systemkamera men orkar inte vänta så kommer nog antagligen att uppdatera det här inlägget senare och lägga till bilder.
Iallafall, bussen gick härifrån Örebro vid klockan 16.00 och jag fick lite smått panik för det fanns inget laddnings uttag så jag satt och hade panikattack i ett tag. Vi åkte med en tvåvåningsbuss så jag och Wilma satte oss högst upp längst bak vid varsin sida och de två sätena som vart kvar imellan oss använda vi till våra fötter och typ låg och sov. Hittade bästa ställningen ever och jag skulle seriöst kunna spendera hela mitt liv i den där bussen.
Vi hann inte komma så långt innan vi fastnade vid en trafikolycka och det tog nog runt ca en halvtimme att komma förbi men vi kom iallafall fram till Stockholm runt 19-tiden och så fort jag kom in i Stockholm så försvann allt och det enda jag kände och tänkte var att allt skulle bli bra för att jag var tillbaka i Stockholm.
On the other hand, Tele2 Arena ÄR SÅ JÄVLA SNYGG, satt och beundrade den skitmycket.

Väl inne i globen så fanns det ett laddnings uttag och då fick jag ett damputbrott för jag hade lämnat min laddare i bussen och jag behövde verkligen ladda mobilen så jag dampade på det ett tag. Jag gick iallafall in och kollade på arenan och jag blev speechless, det var så stort, mäktigt, massa färger och dunkande musik, det var så underbart så jag vet inte vad jag ska göra. Vi blev inte filmade i TV för vi satt jätte långt bak uppe på läktaren men det är skitsamma, huvudsaken var att vi var där.
Under den långa pausen så gick jag och Wilma runt och utforskade hela globen, vi försökte leta reda på billigaste stället att handla, gick Nicki Minaj style och sedan träffade jag även Sini och det var så himla trevligt, saknar henne så mycket.
Höjdpunkten med kvällen var The Fooo's uppträdande och det var dem som jag åkte till finalen för och alla skrik och känslan man fick när dem uppträdde var helt otrolig och jag har verkligen inga ord för det går inte att beskriva glädjen som jag kände i den stunden, det var himla länge sedan jag var så glad och jag grät av glädje. Vi åkte hem runt 23.00 och kom fram till Örebro vid halv två och då hämtade pappa oss och skjutsade hem Wilma och sedan åkte vi hem till oss. Det första jag gjorde när jag kom hem för att rusa till mitt rum och ladda min mobil för den hade haft 1% på hela hemvägen. Innan jag gick och la mig så satt jag uppe ett tag och kollade på det jag filmat och twittrade en del om kvällen. Det var den bästa dagen jag haft på länge och jag behövde det verkligen. Saknar Stockholm så mycket så att jag spricker och jag måste dit på jullovet, måste bara hitta någon som vill åka dit med mig.
 
Nu vart det här inlägget rätt så långt med det är väl skitsamma. Hoppas ni har haft en bra helg och får en bra vecka, kram!
 

#24

Skrivet:    ·  Känslor
Mitt bloggande har varit så himla dåligt på sista tiden men jag tänker faktiskt inte be om ursäkt den här gången. Jag har den här bloggen för att jag ska kunna skriva av mig när jag känner för det och egentligen så bryr jag mig inte så mycket om någon läser eller inte, jag behöver bara ha ett ställe där jag kan uttrycka mig om allt och inget.
Okej, den här senaste tiden har varit hemsk och det enda som har fått mig att orka är att killarna har en livestream ikväll och att jag ska få se dem på fredag men förutom det så har jag inget som får mig att hålla ihop.
YOHIO har även haft en del signeringar alldeles nyss men jag har inte kunnat gå på en enda och när jag ser allt twittrande och skrivande om hur signeringarna var, hur han kollade på en osv så bryter jag ihop. Jag vet inte när jag får se honom igen och det dödar mig. Det är över en månad sedan jag var i Askersund och jag vet inte hur länge till jag klarar mig utan honom. Jag behöver veta när jag ska få se honom igen för annars så kommer jag antagligen inte orka mer.
För tillfället så är jag även ute på prao och det är hemskt. Jag hatar nya ställen med personer jag inte känner för det känns bara som om att de kollar varenda steg jag tar, jag är rädd för att vad jag än gör så kommer jag göra något fel och jag bad verkligen om att få stanna i skolan för jag skulle hellre få en hög med skitsvåra uppgifter att göra istället för att prao men jag vart tvingad iväg för skolan tyckte inte att det var någon riktig anledning och att prao är till för att lära sig. Bad även pappa om att få stanna hemma men han sa samma sak. De förstår verkligen inte hur jag känner när jag är där, det är hemskt. Har så mycket annat att skriva om men jag känner inte att jag just nu har lusten att berätta om allt för då kommer jag behöva tänka på det och det klarar jag inte riktigt just nu.
 
Ska försöka se till att hinna ta en dusch innan livestreamen som börjar 19.00.
Jag hoppas verkligen att ni har haft de bra iallafall (om det nu är någon som läser). Jag önskar er det bästa i livet och jag hoppas att ni får uppleva lyckan av att träffa er idol inom en snar framtid, ha det bra!
Sara, 16, Örebro.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mitt stora intresse för fotografering!







Design