Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr  ·   Tumblr 2

#16

Skrivet:    ·  random things
Har typ inget att skriva om nu för tiden men iallafall.
Igår köpte jag rosa hårfärg och färgade mitt hår rosa och jag har aldrig varit så nöjd över mitt hår förut, jag fullkomligt älskar det. Tänker ha den här färgen länge nu, har tillochmed färg kvar så om det går ur så är det bara att färga igen, woho!
 
Sedan är det nu bestämt att The Fooo kommer till Örebro på fredag!! Var och när är inte bestämt, det får man veta imorgon men jag hoppas att det blir på typ Stortorget eller vid Svampen. Hoppas inte Marieberg för jag orkar inte åka ut dit, hahhah.
är så jävla taggad på att få se dem för de betyder så himla mycket för mig och jag hoppas verkligen att man kanske får chans att träffa dem för det vill jag verkligen göra, tänker vara på plats lååångt innan dem ska börja uppträda.

I förrigår hade jag också typ mitt första skypesamtal ever även fast jag inte pratade alls pga feg tjej men det var skitkul. Vi snackade om YOHIO och tacos och ja... eh.
Köpte även jeans igår och det har jag inte gjort på två/tre år så det är ju najs, dem är svarta och kostade 199.-.
Köpte Erics nya skiva "Forgive Me" också så nu har jag alla hans skivor + att han fyller 23 idag, min älskling fyller 23, kan inte riktigt fatta att han har blivit så stor än.
Min babe Hevi fyller även 13 idag så grattis till en av världens bästa tjejer!

Vaknade för ca 2 timmar seda så har inte varit vaken så länge och tror inte att jag ska göra så mycket idag förutom att sitta vid twitter, äta och lyssna på spotify.
HÄR kan ni lyssna på Spotify listan som jag kommer att spela igenom hela dagen!
Ha det bra!

#15

Skrivet:    ·  Känslor
ÅH JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD.
MÅR SÅ HIMLA DÅLIGT PGA VET INTE NÄR JAG FÅR SE YOHIO IGEN OCH ALLT MEN DETTA GJORDE MIG GLADARE.
ÅH HAR VELAT SE DEM SÅ LÄNGE, BÖRJADE SERIÖST GRÅTA, TÅRARNA BARA RANN
 

#14

Skrivet:    ·  Känslor, konserter/festivaler
Jag älskar dig, du är världsbäst.
Vet inte vad jag skulle göra utan denna människa, jag saknar honom så jäkla mycket och det gör så ont.
 

#13

Skrivet:    ·  konserter/festivaler
Vet att jag inte har uppdaterat på några dagar nu men har inte haft tid helt enkelt.
Idag var jag i Askersund och såg YOHIO och det var bäst samtidigt som det var sämst. Vi fick liksom komma in men inte gå fram till scenen och sen sa dem inte till när man fick gå fram så flera började springa och då sprang vi efter och jag var nära på att falla ihop på golvet och gråta pga trodde inte jag skulle hinna fram men det gjorde jag, jag kom längst fram.
Sedan var det massa förband och någon konstigt stand up komiker som var jätte läskig och skrämde mig och sen kom YOHIO och allt vart bäst. Han sjöng flera låtar och jag bröt ihop under break the border, stod och grät.
På signeringen gav jag honom min teckning och han log mot mig och sa att han verkligen tyckte om den och jag dog, fick autografer och tog även en bild med honom men den ligger på vendelas kamera så kan inte visa den just nu för jag måste få den från henne först. Men det här med att jag inte fick min kram, jag klarar inte detta. Jag behöver den där kramen, jag behöver det verkligen och nu har jag panik för jag vet inte när jag kommer få träffa honom nästa gång och jag sitter och gråter ihjäl mig själv samtidigt som jag lyssnar på break the border skivan.
Jag behöver honom bara just nu, precis nu.
 
Träffade även Fredrik och Marcus, fick bild, kram och autograf. Älskar verkligen deras kramar, speciellt Fredriks, dem är så jäkla mysiga.
Även stort tack till alla mysiga människor jag var med idag, bland annat Vendela, Malin, Jossan, Jennifer, Ebba, Amanda, Fenja, Felicia + alla andra, ni var jätte trevliga att hänga med!
 

#12

Skrivet:    ·  random things
Meaghan Martin - Too Cool
Demi Lovato - Who Will I Be
 
Söndagar är alltid så mysiga. Man gör oftast ingenting alls utan man bara sitter hemma, lyssnar på musik och vilar ut sig själv.
På något konstigt vänster så vaknade jag halv nio idag? Det är ju meningen att jag ska sova halva dagen och gå upp typ nu? Förstår inte, uhuuh, får ju alla fall mer tid till att lyssna på musik och det är ju bara grymt.
Min största inspirations källa är Nina Dobrev, hennes utseende är mitt dröm utseende. Skulle döda för att få se ut som henne, så jävla snygg. Förstår inte hur hon lyckas? Hon är ju även typ grymmaste skådespelaren ever, liksom, The Vampire Diaries? Älskar hennes agerande och sättet hon lever sig in i rollen på.
Eh, känner att mina samtals ämnen byts hela tiden, kan inte hålla kvar vid ett, hahaha.

Har inte så mycket att skriva idag + att dagen inte är slut ännu men ville bara checka in här en snabbis pga uttråkad.
 

#11

Skrivet:    ·  + Sara says
helg, älskade helg, älskade sena nätter. jag har saknat er.
Mhm, har äntligen fått min efterlängtade helg och nu mår jag bra. Har spenderat hela den här dagen med att lyssna på Cher Lloyd och Demi Lovato och brukar typ aldrig lyssna på dem?!
+ MALINS MAMMA HAR BESTÄLLT BILJETTERNA TILL ASKERSUND, hej brb dör
ska äntligen få se min älskling på fredag, kan inte fatta det, måste få krama om honom där annars kommer jag seriöst att bryta ihop och sitta på marken och ha panik + kommer dit så sent pga har skola så kommer säkert hamna längst bak och yohio kommer inte ens märka mig
fy, sara, jag ska inte vara deppig ikväll eftersom jag faktiskt har lyckats vara glad hela dagen och tänker fortsätta vara det!
 
Jag hatar idrott och på onsdag ska vi typ börja med någon sorts redovisning, vi ska vara grupper som ska göra saker inom dans och gymnastik till en låt och jag vill verkligen inte. Det enda bra var att vi fick önska några lagkamrater och jag hamnade med dem jag önskade så det är ju positivt.
På tisdag går jag i skolan 2 timmar eftersom vi har hemstudie eftermiddag så går bara mellan 9-11 vilket egentligen är helt onödigt, vi kunde bara fått vara hemma hela dagen istället. Kommer även att få åka buss hem från skolan eftersom pappa jobbar och inte kan hämta mig och jag kan inte beskriva min lycka. Finns inget bättre än att åka buss, det är så jäkla mysigt!
Nu ska jag njuta av att jag kan vara uppe hela natten och sitta vid twitter och dricka energidricka + lyssna på bra musik.
 

#10

Skrivet:    ·  random things
För det första så har ni säkert sett artikeln om YOHIOs "twitterbråk med fansen" (om inte så läs den HÄR)
Och well, det var inget bråk. Hur fan fick göteborgs posten det där till ett bråk? Liksom, det är klart att han vill att videorna ska bort eftersom han jobbar så hårt med en dvd där allt finns inspelat på proffsnivå osv. Om alla lägger upp videor från Annexet så har ju DVDn ingen betydelse alls för då kan ju alla kolla på det gratis på youtube och i min personliga åsikt så tycker jag att vi är skyldiga yohio att faktiskt ta bort videorna om han nu vill det för han har ju gjort så himla mycket för oss så vi borde ju göra något tillbaka.
Det är iallafall vad jag tycker och om ni tycker olika så well... tycker jag att ni är rätt så respektlösa, liksom respektera YOHIOs vilja ok.
 
Nu återgår vi till mig och mitt liv.
Hade skola idag, wow. Nej, okej förlåt. Men har faktiskt typ gjort... inget idag så har typ noll saker att berätta och skriva om.
Var iallafall på super outlet efter skolan idag och köpte tre helt underbara tröjor. Har tyvärr ingen bild på dem för jag är så jävla lat så orkar inte ta en, ni får helt enkelt stå ut med att inte få se tröjorna. Trodde även att det var fredag idag och var jätteglad och bara "ÅH DET ÄR HELG, LET'S SOVA" sedan insåg jag att det var torsdag och då blev jag ledsen.
Vill ha helg, vill vara ledig, sitta uppe hela nätterna med energidricka och sedan sova halva dagen. Så jävla mys.
 

#9

Skrivet:    ·  + Sara says, random things
Den här dagen har bara varit allmänt awesome och jag har verkligen behövt en bra dag!
Kom upp till stan typ fem över åtta när mässan faktiskt skulle börja tio i nio men jag och fenja ville sitta utanför conventum och gråta pga saknar yohio och började skaka massor när jag kom dit och bröt ihop inuti eheheh
Anyway, gick runt inne på mässan tillsammans med Elvira, Wilma och Isabell och vi gick och pratade med karolinska, risbergska, jb, it, plus gymnasiet och säkert någon mer skola som jag har glömt. Vi fick iallafall jätte mycket information och en massa broschyrer och påsar typ vilket va skitnajs. Jag och Isabell tog även ett kort vid jb "tältet". Har ju vetat rätt länge vad jag vill gå men efter den här dagen är jag 99% säker på att jag ska gå Karolinska på estet linjen för det verkade så himla bra där!
Sen gick vi och lånade engelska böcker på stads biblioteket och jag venne varför men ok vi va typ tvungna. 
Efter det gick vi klart skoldagen och kom hem typ fem och försöker just nu att göra spanska läxan och det går lite sådäär.








#8

Skrivet:    ·  Känslor
Finns inget alls att säga om den här hemska dagen förutom ett ord: Kaos.
Är så jävla nere och har varit hela dagen. Min motivation, koncentration och vilja är så låg så det existerar inte ens. Hatar allt och alla och vill bara hoppa framför ett tåg och vet inte alls varför jag känner såhär.
Kan vara för att jag har panik för jag saknar YOHIO och för att i askersund så kommer jag antagligen komma längst bak för kommer komma dit sent på eftermiddagen, han kommer inte se mig, kommer säkert inte få chans att träffa honom vilket resulterar i att jag inte kommer få nån kram och kommer sitta på marken i ett hörn och bryta ihop.
Allt är så jävla hemskt och jag bara orkar inte. Önskar bara att jag kunde fly från allt det här och få må bra en stund men det kommer jag inte att göra förens jag får min kram. Jag behöver den, vet inte hur jag ska klara mig annars.
Allt suger så hårt.
 
Allting sket sig i skolan också. För en gångs skull så var det faktiskt god mat i skolan men så hade jag jävligt ont i magen + mensvärk så kunde inte ens få i mig maten så fick gå hem efter bilden.
Ge mig onsdag snälla, börjar dagen uppe på stan vid conventum pga gymnasiemässan och tänker vara där en halvtimme tidigare, sitta utanför, gråta och sakna yohio medans jag lyssnar på break the border.

#7

Skrivet:    ·  + Sara says
En söndag med fint väder, bra musik och att ha varit ensam hemma är inget jag direkt klagar på.
Som vanligt så har jag twittrat hela dagen och.... twittrat lite mer? Bestämde mig för att ha en slapp dag och sitta vid twitter för det finns inget bättre.
Twitter. Man kan skriva ut exakt vad man känner och man kan spamma hur mycket som helst. Om man skulle göra det på facebook tillexempel så skulle ju alla bli skitirriterade. På twitter finns det även så jäkla härliga människor som genast kan göra dagen bättre. Nej, nu ska jag se på Williams Lista 2 och fortsätta sitta vid twitter resten av kvällen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Allt jag vill just nu är att flytta till Stockholm och sedan aldrig flytta där ifrån.
Finaste staden i hela jävla äckel Sverige, stor stad, massa folk och allt händer i Stockholm. Snälla låt mig lämna denna hemska stad och flytta till Stockholm istället.
Tänker iallafall bosätta mig i Stockholm när jag fyller arton.
 

#6

Skrivet:    ·  random things
Man är ju som snyggaste när man vaknar på morgon, inte sant?
Lyckades faktiskt gå och lägga mig... även fast klockan var runt 4 när jag la mig men iallafall och konstigt nog sov jag inte länge alls. Kan vara för att jag sov ut så himla mycket igår så min kropp behövde inte så mycket sömn inatt.
Har haft YOHIO - Welcome to the City på replay enda sedan alla tiders hits igår och kan inte sluta lyssna på den. Det är sjukt vad bra den är.
Idag behöver jag egentligen ta och skriva en debatt artikel som ska redovisas i skolan imorgon men orka? Jag har ju mina åsikter och argument i huvudet så kan ju bara prata utan papper så jag tänker strunta i att skriva den och prata utifrån vad som finns i mitt huvud. Finner inget bra med den här veckan faktiskt, förutom onsdagen eftersom det är gymnasie mässan och jag vill verkligen gå dit, skulle lätt vilja börja gymnasiet nu, kan jag inte få göra det?
Vill bara ha helg resten av mitt liv och träffa vänner och åka och se YOHIO tjugo gånger i rad.
 
Jag älskar rosa och har velat ha rosa hår sjukt länge men har aldrig orkat köpa hårfärg och när jag faktiskt orkat så har jag inte haft råd men i slutet av den här månaden tänker jag dra och köpa färg och sedan färga mitt hår rosa. Det är så jäkla snyggt med rosa hår. Mhm.
Hoppas ni får en trevlig dag eller något.
Usch, borde verkligen ta att gå och duscha, mitt hår är så fettigt och äckligt atm.
 

#5

Skrivet:    ·  musik
Vet inte alls varför jag fortfarande är vaken för jag borde sova för annars kommer jag sova hela dagen och inte kunna somna på kvällen sen och har ju skolan.
Men nej minsann, här sitter jag, fortfarande pigg och kollar twitter varje sekund även fast det är helt dött.
Ger er en lista på låtar som betyder mycket och som jag gillar
 
* YOHIO - Dawn Of Dreams
* YOHIO - Without Wings
* Selena Gomez - Slow Down
* Selena Gomez - Undercover
* Miley Cyrus - Drive
* Miley Cyrus - Wrecking Ball
* Christopher Wilde - What you mean to me
* Natasha Bedingfield - Wild Horses
* Daughtry - What I Meant to Say
* Daughtry - Over You
* Ellie Goulding - Burn
* Oskar Linnros - Hur dom än
* The Fooo - Build a Girl
* The Fooo - Man Overboard
* Justin Bieber - Nothing Like Us
* Smash Into Pieces - Here to Stay
* Skillet - Believe
* Skillet - Awake and Alive
* Taylor Swift - Picture to Burn
* Zara Larsson - When Worlds Collide
* YOHIO - BREAK the BORDER (eng)
* YOHIO - BREAK the BORDER (jap)
* YOHIO - Sakura, Falling
* YOHIO - Rain ~a scene drenched in rain~
* Seremedy - RICOCHET
* Seremedy - Siren (Falling Down)
* Seremedy - Always by your Side

#4

Skrivet:    ·  Känslor
Jag har varit mobbad, grovt mobbad i flera år, jag har flera haters och jag känner att jag bara vill ta självmord och försvinna flera gånger men tack vare YOHIO så orkar jag ta mig igenom allt.
Pågrund av all mobbning så har jag jäkligt lätt för att bli sårad och ledsen och varje gång så finns YOHIO där. Skulle aldrig ha orkat leva utan honom. Han får mig att orka, han får mig att tro på mig själv och att allt kommer att bli bra en dag. Bara genom att se hans namn så känner jag glädjen och kärleken välla upp inom mig. Allt jag önskar är en kram från honom och att få berätta för honom att jag älskar honom och varför jag gör det.
Hans låttexter, hans ord, det får mig att orka stå emot allt hat jag får och det får mig att faktiskt vilja leva. Utan honom skulle jag vara helt förstörd och jag skulle bryta ihop på direkten. Jag älskar honom så oändligt mycket och jag är fullkomligt förälskad i honom.
Nu kommer folk säga "men det är bara en kändiscrush, du kan inte vara förälskad i någon du inte känner" men det kan jag. Jag är förälskad i honom, så mycket så att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Han har en så fin personlighet och han bryr sig så mycket om sina fans och allt han vill uppnå är förändring och få folk att våga vara sig själva och det är ett så grymt fint mål. Ibland vill jag bara springa till närmsta tågräls och hoppa framför tåget men min vilja att få en kram av YOHIO stoppar mig. Skulle göra allt för en kram, allt, vad som helst.
En kram, det är det enda jag vill ha. En kram, att stå i hans famn och säga att jag älskar honom, det finns inget jag vill mer än det.
När jag blir mobbad, när jag blir sårad, när jag hatar mig själv, när det känns som om ingen gillar mig och livet känns helt meningslöst så finns han där för mig. Han säger till mig att aldrig ge upp och att jag ska vara stark för att jag kan ta mig igenom det. Han är där för mig no matter what. Han var den som fick mig upp på fötterna igen och som fick mig att tro att allt blir bra.
Han har hjälpt mig igenom mina svåra tider och han får mig att vara stark när jag egentligen bara vill bryta ihop och ge upp mitt liv. Han har gett mig något att leva för och det är jag evigt tacksam för. Jag önskar att folk kunde se honom från samma vinkel som jag gör för då skulle dem förstå att han är en underbar människa, han är unik. Han är den finaste personen jag vet och jag älskar honom så mycket så det finns inte.
Jag ska fortsätta kämpa för min kram även fast det vid vissa tillfällen känns som om det aldrig kommer att hända, för utan den drömmen så överlever jag inte. Jag ska få min kram en dag och dagen det händer kommer att vara den bästa i hela mitt liv även fast det kanske inte händer på flera år.
Jag tror inte något förstår hur mycket jag faktiskt älskar honom och jag själv kan inte ens beskriva det tillräckligt. Det finns inga ord.
Jag älskar dig YOHIO, nu och för alltid.
 

#3

Skrivet:    ·  + Sara says, random things
Alltså. YOHIO vann inte alla tiders hits. Han kom sist.
Vet inte riktigt vad jag känner just nu.. eller jo, ledsen. Han var ju grym. Svenska folket är dumma i huvudet och han är iallafall vinnaren i mina ögon. Det här med att låten kom ut på spotify direkt efteråt är awesome så nu är den på replay.
Lyssna! YOHIO - Welcome to the City

Träffade som sagt Fenja idag och sedan kom även Felicia, en tjej som hade gett mig och Jennifer gratis dricka på konserten. Mhm. Men vi hade det trevligt, satt vid Wallerska skolan och var vid ICA typ.
Drog hem vid halv sju för att hinna sitta lite framför datorn innan alla tiders hits.
Känner även att twitter plötsligt började hata mig för från min mobil kan jag endast favoritmarkera och från datorn kan jag bara skriva tweets och favoritmarkera. Tänk om jag vill retweeta då?! Det är elakt, ok.
Ska spendera hela natten med att lyssna på YOHIO och tycka illa om svenska folket.
 

#2

Skrivet:    ·  + Sara says
Godmorgon.... eller inte? Det är ju typ eftermiddag nu, ehehe.Gick precis upp och har inte sovit såhär bra på så jäkla länge. Behövdes verkligen. Dock skulle jag träffat Fenja halv två men jag fick byta tid till halv tre istället så att jag hinner upp, vakna, klä på mig och allt man gör när man vaknat.
Vet inte riktigt vad vi ska göra, har bara hälsat på henne en gång förut så det kommer bli lite awkward men skitsamma. IKVÄLL ÄR DET ALLA TIDERS HITS. YOHIO ÄR MED. Han sjunger Amy Diamonds låt "Welcome to the City".
Älskar både YOHIO och Amy, så det ska bli kul och tycker att ni alla ska ladda ner alla tiders hits appen och rösta på YOHIO när programmet börjar ikväll 20.00
 
Måste försöka göra allt jag ska göra om jag ska hinna till halv tre!

#1

Skrivet:    ·  + Sara says
Tänkte försöka mig på bloggandet igen då jag faktiskt har en hel del saker att uttrycka mig om och man kan ju bara skriva 140 tecken åt gången på twitter så eh, här kan jag ju skriva mina tankar lite mer utförligt.
Vet inte riktigt vad man ska skriva i första inlägget på bloggen men whatever. Denna blogg är egentligen gammal, skaffade den förra året men slutade att blogga för jag hade inget att skriva om så jag raderade alla gamla inlägg alldeles nyss och börjar om istället.
Ni får hemskt gärna kommentera vad ni vill att jag ska skriva om, alltså om ni vill läsa om något särskilt och så tar jag väl och fixar det, I guess..
 
Har ju börjat nian nu och vi har rätt mycket arbete + att vi slutar 15.20 PÅ EN FREDAG, har fortfarande inte kommit över det. Fredag är menat att vara den kortaste dagen, det vet alla. Det är sjukt skönt med helg iallafall, behöver vara ledig och ta det lite lugnt. Kommer säkert inte få ta det särskilt lugnt anyway för imorgon ska jag träffa Fenja, en tjej jag lärde känna genom twitter och som visade sig gå på samma skola som mig. Det var lite creepy först men skönt att äntligen ha någon att fangirla YOHIO med.
På söndag måste jag skriva en debatt artikel också för vi ska redovisa det på måndag. VART ÄR MIN LEDIGHET?! Vill ju vara uppe hela natten och sedan sova halva dagen. Uugh.
Ska ta och lyssna klart på min Amy Diamond spellista och sedan ta och gå och lägga mig och hålla på med mobilen, vilket betyder att jag kommer ligga och svifta mellan twitter, we<3it, instagram och ask.
ÅH JA, ni får jättegärna ställa frågor på min ask, kommer älska er forever.
http://ask.fm/lifeofsara
 
Ni får väl ha det så bra antar jag och hoppas att ni har tid att slappa i helgen!
Egopic från i förmiddags.
 
 
Sara, 16, Örebro.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mitt stora intresse för fotografering!







Design