Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr  ·   Tumblr 2

#106

Skrivet:    ·  + Sara says
JAG SKA SE DIVERGENT PÅ BIO!
Just det, klockan 18.00 sitter jag i biosalongen och ska se Divergent, är så taggad. Jag och tjejerna bestämde oss även för att klä oss så att vi representerar varsin falang!
Har inte gjort mycket den här veckan, haft skola och nu är jag ledig resten av veckan vilket är otroligt skönt. Väntar på att tjejerna ska komma så att vi kan gå in, vi får höras!

#105

Skrivet:    ·  new in

 

#104

Skrivet:    ·  + Sara says
ljusblåa jeans/vitt linne med öppen rygg/ljusblå kofta

Är på jättebra humör idag och det är mycket tack vare det otroligt fina vädret. Det är 17 grader och solen skiner verkligen, kan det ens bli bättre? Ska till Marieberg och shoppa idag tillsammans med Wilma, Moa och Felicia och är verkligen på värsta shopping humör, är så taggad, hoppas verkligen att jag hittar något fint. Behöver verkligen köpa in fler linnen och shorts inför sommaren. Koftor skulle också vara bra. Ska försöka hitta på något eftersom bussen inte går förens om en timme. Hoppas ni får en underbar dag!

#103

Skrivet:    ·  Känslor
Okej, innan ni börjar läsa så ska jag informera er. Jag har precis läst ut Divergent och måste skriva av mig så om du planerar att läsa Divergent eller håller på att läsa så borde ni inte fortsätta läsa detta inlägg då det kan innehålla spoilers.

Då kör vi. Har spenderat hela dagen och även nästan två timmar i skolan med att läsa idag för jag har verkligen inte kunnat slita mig från boken. Det är så mycket spänning och man blir helt förtrollad och kan verkligen inte sluta läsa. Mina favoritkaraktärer är lätt Beatrice och Tobias men jag gillar även Caleb och Christina. Stunderna mellan Beatrice och Tobias är helt klart bäst, älskar deras kemi och de är så fina tillsammans, hoppas verkligen att de håller ihop till seriens slut för jag tycker om dem så mycket när de är tillsammans, de måste vara tillsammans! Hahah, jag bara skriver på om allt som dyker upp i mitt huvud. Tycker jättesynd om Beatrice när hennes föräldrar dog, mammans död var värst men den var samtidigt så fin eftersom hon bara ville skydda Beatrice. Har så blandade känslor, hatar och älskar vissa saker på samma gång. De jag ogillar mest är Eric, Peter och Jeanine, avskyr dem så mycket varför dör de bara inte? Okej tänker inte spoila för mycket ifall vissa av er har blivit intresserade av att läsa boken och då måste ni få ha lite spänning när ni läser!
På onsdag så drar jag och tjejerna i klassen och ser Divergent på biopremiären och jag hoppas verkligen att filmen är lika bra som boken.
Har ni läst Divergent? Vad tycker ni om den? Vad gillar ni mest i den? Berätta för mig!

#102

Skrivet:    ·  + Sara says
Idag vaknade jag med ett leende på läpparna, mådde jättedåligt igår kväll så det kändes bra att vakna upp och vara glad. Har varit på himla bra humör de senaste dagarna pågrund av det fina vädret. Vädret har jättestor påverkan för hur jag mår, är det fint väder med massa sol så blir jag automatiskt glad eftersom det är så fint och varmt.
Har precis kommit hem efter en jobbig idrottslektion och möttes av choklad och äppledricka när jag gick in i köket och nu ska jag ta och se det senaste avsnittet av the Originals, har ni sett den? Vad tycker ni om den?
Annars, har er dag varit bra?

#101

Skrivet:    ·  Inspiration, Känslor

#100

Skrivet:    ·  Inspiration
vit tröja från vero moda / blåa jeans shorts ifrån gina tricot tror jag

Nu känns det verkligen som sommar, blir så inspirerad och motiverad av det här vädret, kan inte vänta till sommarlovet, allt solande, västkusten och allt roligt jag ska göra. Blir så glad av det här vädret och vill verkligen inte att skolan ska komma och förstöra allt.

#99

Skrivet:    ·  Känslor
Har så jävla mycket måndagsångest idag inför imorgon. Vill inte till skolan och vill inte ens tänka på hur mycket jag egentligen behöver plugga. Vill inte ens ha i tankarna på hur många jag inte vill träffa i skolan. Ett jäkla stort minus är ju att vädret blir jätte fint till skolstart. Schysst att sitta inne och glo i böcker när solen skiner.

#98

Skrivet:    ·  + Sara says
Detta känns som en riktig sommardag och helvete vad skönt det är. Värmen, solen, naturen, allt är så fint och man blir så glad av att se och vara ute i sånt här väder. Jag har till och med varit ute och cyklat pågrund av det överdrivet fina vädret, det är otroligt.
Har precis varit hemma hos min mormor och ätit påskmat och det var jättetrevligt och sen drog jag till netto och handlade hallon dricka för jag var så otroligt törstig. Min påsk har inte varit så märkvärdig, bryr mig egentligen inte alls om påsken. Har sovit hos Felicia torsdag-lördag och igår var vi på stan till halv tio på kvällen med Moa och Wilma och det var sjukt trevligt. Dock tror jag att jag hade för lite kläder på mig för just nu är jag dö förkyld vilket inte alls är så himla kul men jaja, jag måste ju ta vara på lovet och ha kul och då får jag stå ut med den här förkylningen. Ska ta vara på resten av dagen och försöka hitta på något, vad har ni gjort under erat lov?

#97

Skrivet:    ·  Foto

Dagens outfit.
Blått linne som jag fått av min syster så vet inte vart det är köpt/blå jeansshorts från ginatricot tror jag

#96

Skrivet:    ·  + Sara says
Den här dagen började superbra. Vaknade upp ensam hemma eftersom pappa jobbar och Moa har åkt till Stockholm och att vara hemma själv är det absolut bästa jag vet, man känner sig så fri. Åt choklad till frukost för att det fanns inget annat i kylen och eftersom pappa inte är hemma så kan jag ju inte handla heller så det fick bli choklad. Drog ut med hunden runt halv elva och det var så varmt ute så jag bestämde mig för att sola på balkongen så jag satte på mig shorts, rakade benen och satte på spotify och bara la mig och njöt av värmen och vet ni vad som händer? Det kommer en humla. Det absolut värsta jag vet, min största rädsla. Den bara kommer och börjar flyga över och runt mig och jag får panik och rusar in och stänger igen balkong dörren och nu vågar jag inte gå ut igen. Jag var så himla taggad på att få sola och bara ligga där och så kommer den där jävla humlan och förstör allt.
Oh well, får väl spendera dagen på något annat sätt utan solen. Har ni några tips på vad jag kan göra som inte innehåller att jag behöver vara utomhus? Behöver verkligen tips pga vet inte alls vad jag ska göra!


#95

Skrivet:    ·  Känslor
Bästa videon jag någonsin har sett. Det är helt sjukt hur mycket den verkligen stämmer och hur mycket jag tycker om The Vampire Diaries.

#94

Skrivet:    ·  Foto

Dagens outfit.
Svarta högmidjade jeans från ginatricot/mörkblått linne som jag inte vet var det kommer ifrån/svarta strumpor från skopunkten

#93

Skrivet:    ·  + Sara says
Var så himla trött och slut när jag kom hem till Wilma igår och somnade nästan direkt när jag la mig i Wilmas säng, tänkte kolla twitter lite snabbt och den senaste jag minns är att jag vaknade med en totalt död mobil för jag hade tydligen somnat medans jag kollade twitter. Hahah, den gick inte ens att starta så fick lägga den på laddning. Somnade även med alla kläder på vilket betyder att jag sov i jeans, bh, tshirt, tjocktröja och sedan täcke över det.
Kunde knappt röra mig imorse och hade det jättesvårt att lyckas ta mig upp från Wilmas säng. Sedan dess har jag inte gjort så mycket, vi kollade igenom videorna och bilderna vi tog på konserten, spelade lite på mobilerna och allmänt chillade med hennes bror och hans vänner. Var tvungen att dra vid 16 eftersom jag hade lånat min syrras skinjacka och hon var tvungen att ha den eftersom hon skulle ut. Duschade det första jag gjorde när jag kom hem för jag kände mig så otroligt ofräsch och fettig, ugh. Fick även värma lite mat efteråt pga Moa och pappa hade redan ätit men värmt mat går ju också att äta så vad gör det egentligen? Ska bara vila nu och ta det lugnt resten av dagen för jag behöver det verkligen, har aldrig varir såhär glad över att det är påsklov för jag behöver det verkligen. Har ni fått påsklov än? Isåfall hur ska ni spendera de, göra något speciellt? 

#92

Skrivet:    ·  Foto
Fick inte världens bästa bilder igår eftersom jag ville fokusera på konserten men jag kan visa dem iallafall.

#91

Skrivet:    ·  konserter/festivaler
Hade mitt livs bästa dag igår. Har aldrig någonsin gråtit så mycket som jag grät igår. Började köa vid 4.45 med Wilma och köade alltså sammanlagt 14 timmar och det är sjukt vad det var värt det dock så åt jag inte mycket alls, det enda jag åt under dagen var en macka på mcdonalds och subway vid lunchtid. Under konserten så tog Oscar och Ogge min hand och höll den i flera sekunder och den var den punkt under kvällen då jag grät som allra mest, tårarna bara sprutade för jag var så himla lycklig, fick även romantiska blickar av Omar och Felix bokstavligen under hela kvällen, de tittade liksom rätt in i mina ögon och log sådär jättevackert och jag bröt ihop totalt. Det är sjukt hur mycket jag älskar dessa killar, hade aldrig varit här idag utan dem, de har hjälpt mig igenom så sjukt mycket och just nu saknar jag dem så rejält, herregud. Fick ju även se Isac Elliot eftersom han var förband och det är helt otroligt hur bra han är live, tycker om Isac såå mycket och första gången jag grät under hela kvällen var när Isac sjöng 'Let's Lie', kunde verkligen inte hålla det inne för jag tycker om den låten så mycket och den är så himla fin!

Träffade massa nytt folk i kön och fick flera nya vänner, det är liksom typ det bästa med hela köandet, att träffa nytt folk som de flesta är så himla trevliga och om man har massa vänner där så blir köandet så himla mycket roligare. Vi snackade om allt möjligt, dansade och sjöng jättemycket. Det var verkligen den bästa dagen i hela mitt liv och jag är så otroligt nöjd och jävligt stolt över killarna. Speciellt stolt över Ogge eftersom han fortfarande var sjuk men han klarade det otroligt bra i alla fall. Vilken av dagarna i erat liv har varit den bästa? Någon speciell dag ni alltid kommer minnas? Tell me, är nyfiken!

#90

Skrivet:    ·  konserter/festivaler

 

#89

Skrivet:    ·  konserter/festivaler

 

#88

Skrivet:    ·  + Sara says

Ibland känns det som om vissa dagar är helt meningslösa och onödiga, att det bara är en filler dag som inte betyder något, man skulle lika gärna kunna hoppa över dagen helt och hållet. Så känns den här dagen, har inte gjort ett jävla skit. Jo, jag var i skolan och lärde mig absolut ingenting. Allt gick in genom ena örat och ut genom det andra. Jag stressade jättemycket imorse även fast jag hade en massa extra tid som jag aldrig använder. Dessutom är vädret kasst, liksom jag menar det har regnat sedan i måndags, oh how fun.

Sorry men idag är verkligen inte min dag. Har ju faktiskt haft idrott idag vilket alltid drar ner mitt humör eftersom det är det värsta ämnet jag vet. Måste verkligen börja ta tag i mitt liv, skolan, bloggen, bli bättre på saker och faktiskt göra saker på min fritid. Tänker alltid såhär men det går aldrig igenom så varför skulle egentligen den här gången vara annorlunda? Kommer bara skita i allt igen. Hur har ni det då? Händer det något kul i era liv?

#87

Skrivet:    ·  Anime
30 mars 2013 så tog en av mina favorit anime serier en paus. Jag fick panik, jag visste inte vad jag skulle göra och igår, den 4 april 2014 så började den igen. Har gått i över ett år utan den serien. Precis suttit och gråtit mig igenom det nyaste avsnittet eftersom jag har saknat det så mycket. Den här anime serien ger mig så bra självförtroende och den är så motiverande, när jag ser på den så får jag känslan av att jag kan klara allt oavsett vilka hinder det finns och att jag alltid ska vara mig själv. Den får mig att tro på mig själv och får mig att vilja kämpa på riktigt. Fairy Tail handlar om vänskap och flera band mellan sina vänner runt omkring sig som får en själv att växa och bli starkare.
Handlingen: Fairy Tail utspelar sig i Fiore, ett land fullt med magiker. Lucy Heartfilia är en 17årig Celestial Spirit magiker som rymmer hemifrån för att gå med i guilden från sina drömmar, Fairy Tail, en stökig guild vars medlemmar är kända för sina alltför destruktiva upptåg. Lucy blir inbjuden till Fairy Tail av Natsu Dragneel, en Dragon Slayer magiker från Fairy Tail som har förmågor som en drake. Han reser runt Fiore med sin partner, en blå flygande katt vid namn Happy på jakt efter den förälder som uppfostrade honom, en drake vid namn Igneel som försvann 7 år tidigare. Lucy bildar ett team med Natsu och Happy som senare ges sällskap av Gray Fullbuster och Fairy Tail's starkaste tjej magiker, Erza Scarlet. Dessa fem ger sig ut på en mänga olika uppdrag tillsammans samtidigt som man får se upp för de såkallade mörka guilderna som är guilder som bara bryr sig om att förstöra och endast bryr sig om sig själva.

Fairy Tail tillhör definitivt mina topp 5 animer och den här animen har verkligen hjälpt mig och fått mig mer säker i mig själv, tycker verkligen att alla borde se den då det verkligen är en underbar serie som får dig att inse hur viktiga dina vänner är och hur viktigt det är att ta hand om dem.
Fairy Tail får 10/10 stjärnor av mig och det är bara 5 animes någosnin som jag har gett full pott.

#86

Skrivet:    ·  + Sara says
Okej, jag vet inte vad jag har tänkt skriva just nu men vädret är så fint och det gör mig så glad och jag fick bara blogglust så här är jag. Har för tillfället blivit beroende av Wilmas spotify lista för hon har så himla bra musiksmak. Idag är det även bara 7 dagar kvar till The Fooo's konsert, ni förstår inte känslan. Ska köa i 14 timmar och det kommer vara så jävla värt det när jag väl står där längst fram i publiken och skriksjunger livet ur mig + gråter en massa. 
Lördagar är världens skönaste dag även fast den alltid går så snabbt. Älskar att kunna vakna när jag vill, göra vad jag vill och sedan gå och lägga mig vilken tid som helst. Ska inte göra så mycket idag för jag har haft en så stressig vecka så ska bara ta det lugnt, lyssna på hög musik och läsa lite bloggar. Ni då, vad ska ni göra i helgen?

#85

Skrivet:    ·  + Sara says, Inspiration
Känner verkligen att livet har tagit över här alltså. Hur länge sedan var det sen jag bloggade, en vecka kanske? Iallafall så har jag varit upptagen hela veckan. I tisdags var jag med Fenja på stan, i onsdags hade jag skriftligt nationella i engelska som gick sådär, ämnet att skriva om var rätt så tråkigt och resten av tiden har jag spenderat med att kolla på massa anime, fangirla över att Fairy Tail börjar imorgon och att The Fooo HAR SLÄPPT SITT ALBUM. Saknar dem så mycket, får äntligen se dem nästa lördag tillsammans med fint folk. På tal om nationella i engelska, på lyssna/läsa/prata delen så fick jag ett poäng från ett A, ETT POÄNG, föll ihop på golvet och grät nästan, hahah.

Är så jäkla sugen på att resa någonstans, vill bara bort till någon jättefint ställe och släppa allt som händer här. Tänk att liksom bara sätta sig på ett plan och dra till typ Paris, Tokyo, London, Los Angeles eller wherever! Vill så jävla gärna ha semester, ni då? Vad har ni haft i tankarna på sista tiden?
Sara, 16, Örebro.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mitt stora intresse för fotografering!







Design