Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr  ·   Tumblr 2

#23

Skrivet:    ·  + Sara says
Började dagen med att vara i skolan mellan 9-11 pga vi hade kompisdag och höll på med en massa aktiviteter osv.
Har även börjar kolla om på The Vampire Diaries, IGEN, så sedan jag kom hem så har jag kollat på det och är snart klar med säsong 2.
Har även hittat en ny favoritsyssla. Elvira visade mig en app i förrigår som heter QuizUp och jag kan inte sluta spela det, är helt besatt. Låg vaken 3 timmar inatt och spelade. Annars har jag deppat mycket idag för det känns som om min bästavän börjar ogilla mig för hon spenderar mer och mer tid med min syster och pratar typ aldrig med mig, hon skrattar hemskt mycket när dem är och hon har aldrig skrattat så mycket med mig. Jag vet inte, allt bara kaosar och jag vill bara fly härifrån och aldrig komma tillbaka.

#22

Skrivet:    ·  + Sara says
Nu har det ännu gått 3 dagar sedan jag bloggade. Känner mig så bra på det här.
Iallafall, igår fick jag en ny hund, eller den kom egentligen i förrigår tillsammans med Felicias hund men man fick tydligen inte sära på dem under den första natten så båda två fick sova hos Felicia men igår så kom den iallafall hit. Det är en kille och den heter Ikuto, han är döpt efter en anime karaktär pga jag och min syster älskar japan, anime osv.
För övrigt så har jag fått ett sår på insidan av munnen rätt långt ner på tandköttet och det gör så jävla ont. Vill för det mesta bara gråta för jag kan typ inte äta alls eller prata för det gör bara ont. Jag kan äta glass och dricka alla sorters drick-saker men att äta och prata är skitjobbigt och jag vill bara att det ska vara över.
Igår lyssnade jag även på några av YOHIOs låtar för första gången sedan askersund spelningen för jag har inte vågat för jag bryter bara ihop för att jag saknar honom så mycket. Lyssnade på ett album men sedan klarade jag inte mer, åh vad jag behöver honom just nu. Älskar och saknar honom så himla, himla mycket.
Mår annars bara skit just nu, känner mig helt värdelös, oälskad osv och ska nu fortsätta spendera den här natten med att kolla om på TVD.
 

#21

Skrivet:    ·  musik
Ber verkligen om ursäkt för mitt dåliga bloggande!!
Dagarna går så fort så det känns som att jag skrev ett inlägg för typ 2 dagar sedan med det gjorde jag ju inte.
Iallafall, har vart i skolan hela veckan och bara haft lektioner, kommit hem och typ sovit.
OCH I MÅNDAGS ANMÄLDE JAG OCH WILMA OSS PÅ HAGAGÅRDEN ATT FÖLJA MED OCH SE THE FOOO I IDOLFINALEN, ååååh är så taggad så det finns inte.
Älskar dem så himla mycket och ska äntligen få se dem eftersom när dem var här så sket sig allt och hann inte ens se dem typ. Om 2 veckor har vi prao också och den tänker jag skolka från, det värsta med skolan är prao och idrott, finns inget värre.

Killarnas nya video till Fridays are Forever släppdes idag också, ni kan kolla på den HÄR
Vill bara gråta varje gång jag ser och hör den där låten pga den är så bra, killarna är så fina och videon är så underbar så vet inte vad jag ska göra.
Det är sjukt hur mycket jag älskar dem och hur mycket dem påverkar mig och mitt liv, vet inte vad jag skulle vara utan dem. Behöver dem för att orka överleva i den här världen och skit staden som jag bor i.
Har annars inte mycket alls att skriva för det händer typ ingenting för mig just nu så har ju inget att skriva om men så fort det faktiskt händer något så ska jag försöka skriva om det direkt!
 
Lekte med Wilmas kamera i måndags innan vi drog och anmälde oss på hagagården
 

#20

Skrivet:    ·  random things
Att sova hos mamma gick faktiskt asbra. Sov på hennes soffa och damn, har inte sovit så bra på jäkligt länge. Bästa soffan någonsin.
Pappa hämtade och skjutsade oss till skolan på morgonen och jag och Elvira bokade in oss på Elev för en dag på Karro med estetik och media linjen och det ska bli askul att få uppleva. Det är även bestämt att jag och Wilma ska dra med hagagården den 6 dec för att se The Fooo i idol finalen. Har inte riktigt smält det än för kan inte riktigt tro det.
 
Idag var jag på marieberg med Wilma hela dagen typ och vi snackade och bara umgicks och hade det allmänt mys. Kom hem vid halv fem.
Vi har en engelska uppgift som handlar om att läsa i en bok på engelska i 1,5 timme och sedan skriva lite kort om den tills på onsdag och eftersom jag älskar böcker så läste jag skitmycket och har skrivit typ längst texten ever men är endå inte nöjd, vill skriva mer men vet inte vad jag ska skriva. Jag kommer säkert ha skrivit längst av hela klassen, eheheh.
Har annars inte gjort så mycket. Filmade två videor igårnatt, en frågestund och en om alla mina bokserier. Finns på min videofyme: lifeofsara
Ni får gärna kika. Ha det bra!
 

#19

Skrivet:    ·  + Sara says
Well, i tisdags blev det bestämt att jag och Moa skulle sova en natt hos mamma för första gången på skitlänge pga hon är alkoholist och sämst på att hålla löften och blablabla.
Så efter skolan skjutsade pappa oss hem till mamma och hon hade köpt ostbågar åt mig och sedan satt vi och tittade igenom en massa gamla foton som mamma hade.
Har annars inte gjort så mycket annat än att sitta i soffan vid tvn hela dagen för det finns typ inget att göra här för hon har inget internet men jag lyckades hitta ett olåst wifi som jag kan använda!

Btw, på syslöjden idag så lagade jag min blåa tjocktröja för jag har haft den i tre år och muddarna var hel trasiga och hade en massa hål så sydde ihop det. Äntligen är det inte trasig längre!
Hade även planerat att ta med boken jag har i mitt skåp hem till mamma så jag kunde sitta och läsa hela dagen men såklart, eftersom att jag är jag så glömde jag boken i skåpet. Är så bra alltså...
Imorgon kommer iallafall det nya The Vampire Diaries avsnittet ut och jag är skit spänd på att se det + det är fredag vilket betyder helg och sena nätter igen!

Hur är det med er annars då?


#18

Skrivet:    ·  random things
Okej, jag suger på att blogga jag vet. Jag vill verkligen men jag vet inte, det blir aldrig av, tänker bara "jag kan göra det senare" och så blir det inte av men jag ska verkligen försöka mitt bästa.
Senast jag skrev så var det om The Fooo uppträdandet.. eh okej vad har hänt sedan dess..
 
Lördag och söndag så satt jag mest hemma i min datorstol i mitt lilla hörn och kollade på One Tree Hill samt försökte njuta av att kunna sitta still en hel dag eftersom det var sista dagarna på lovet. Det betyder att jag började skolan igår... tjoho, eller inte! Är så jävla trött på skolan och har gått två dagar, vill inte mer, jag vill vara hemma och sova, titta på serier och äta nudlar hela dagarna. Mår allmänt skit också. Jag är en så jävla känslig person och blir avundsjuk jäkligt lätt och i helgen så ska min bästaväns tremänning komma hem till henne och well, jag har typ en crush på honom och det vet hon men jag får verkligen inte komma dit?
Känner mig så sårad, han är så sällan i Örebro och hon vet att jag verkligen vill träffa honom. Det känns som om hon gör så bara för att jag vill träffa honom och det sårar mig men okej.
I måndags var det iallafall kul att träffa mina vänner och gud vad jag har saknat dem, när jag umgås med dem så skrattar jag alltid och det känns bra men nu på senaste tiden så verkar jag inte skratta lika mycket alls även fast jag försöker. Jag vet inte vad som är fel på mig och jag orkar inte.

Skulle verkligen behöva en YOHIO konsert/signering just nu för jag behöver honom, jag behöver få se honom, höra honom, stå framför honom, se hans leendet och se honom uppträda. Klarar inte mer, jag behöver honom.
Nej jag ska inte trötta ut er med mina demprimerade känslor.
Hoppas att ni har det bra.
 

#17

Skrivet:    ·  Känslor, konserter/festivaler
Idag spelade eller snarare skulle The Fooo spela här i Örebro men allt sket sig.
Vet inte ens vart jag ska börja.
Vi skulle stå i en ring och killarna skulle dansa i den men allt sket sig pga ALLA VÄGRADE BACKA när vi blev tillsagda, seriöst, dem backade ett steg och trodde seriöst att det räckte, så jävla ifjhgjags
Sen när killarna kom, och dem var typ en halvtimme försenade så blev dem typ påhoppade och dem hade typ 1 meter att dansa på, inte ens det och dem körde inte ens två låtar innan dem var tvungna att dra därifrån för dem blev överfallna och när dem skulle till sin bil så blev dem typ intryckta i väggar och Felix grät och Omar var typ skiträdd.
Vafan är fel med alla foooers i örebro? Lär er respekt. När alla sprang efter killarna så blev vissa småbarn nertrampade och dem låg och grät och ingen brydde sig, vafan är fel med er? Det är SMÅBARN, tänk efter.
Och vi kallas FoooFAMILY? Det är inte meningen att killarna ska bli rädda för oss så dem behöver dra härifrån, det är meningen att alla vi ska lyssna och ställa oss som crewet säger så att dem får chans att uppträda.
Dem flesta längst fram förstörde ju allt pga att ni vägrade backa så allt är erat fel era pantade idioter, hjärndöda åsnor är vad ni är.
Killarna kommer säkert aldrig komma tillbaka hit och nu är flera foooers skit sårade och ledsna för vi ville se killarna men så ska en massa folk förstöra allt. Är så jävla sårad, ledsen, arg och besviken. Jag BEHÖVDE få se killarna. Jag mår inte bra just nu, jag behövde få se dem och bli lite glad men nej det skulle såklart förstöras.
Har redan läst två artiklar om denna och skäms så jävla mycket över den här skit staden, har aldrig varit så besviken.
Drar härifrån så fort jag har chansen och tänker aldrig komma tillbaka.
Sara, 16, Örebro.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mitt stora intresse för fotografering!







Design