Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr  ·   Tumblr 2

#68

Skrivet:    ·  + Sara says
Den här veckan har jag haft både mycket att göra samtidigt som jag inte haft något att göra.. förstår inte alls hur det går ihop men whatever. Somsagt så fyllde jag ju år i tisdags så igår firade vi med att baka tårta på bildprofilen och det vart skitnajs, orkar dock inte lägga in bilden i bloggen så vill ni se hur den blev så kan ni ju kolla min instagram som heter lifeofsara.
Det är så typiskt mig, heter det nästan exakt överallt förutom på twitter, email och deviantART, seriöst det användarnamnet är typ mitt kännetecken. Jag behöver aldrig säga till folk vad jag heter på hemsidor för alla vet att det är lifeofsara om det inte är upptaget redan, hahah. Har typ fastnat vid det användarnamnet och vet inte alls varför, det känns bara så... jag? Anyway, idag efter skolan så stack jag med tjejerna i min klass till Victoria Grillen och åt pizza samt att de sjöng för mig inne på pizzerian, hahah, jag satt där och typ tittade ner i mina händer, det var ju liksom pinsamt samtidigt som det var roligt. Vi åt iallafall och satt och skrattade jättemycket och bara hade det allmänt trevligt, åh tycker om mina vänner så mycket. Åkte sedan hem, kollade på det nya TVD avsnittet som i sig var för jävla grymt men jag tänker inte skriva något ifall jag råkar spoila för någon men vill bara säga att alla mina känslor svämmar över och oh god vad bra det var, kan verkligen inte vänta tills nästa fredag. Kollade även på en ny anime episode från en anime jag följer, duschade och nu sitter jag här och väntar på att mitt hår ska bli hel torrt så att jag kan gå och lägga mig eftersom jag ska upp vid halv sex imorgon då jag ska ta bussen med Wilma till Stockholm runt tjugo över sju.
Skriver nog något snabbt imorgon på bussen eller under dagen men jag ska faktiskt inte fokusera så mycket på internet som bloggen, twitter osv because jag vill ju gå runt och shoppa, njuta och bara ha en trevlig stund och jag har sett fram emot detta så länge nu så det ska verkligen bli jättekul! Hoppas ni har det bra och får en bra helg.

#67

Skrivet:    ·  + Sara says
Hej guuys, som jag redan har sagt så fyller jag sexton år idag och det är helt otroligt hur bra dag jag har haft! Har såå mysiga vänner, fått massa fina gratulationer och en massa pengar samt att jag även ska ha pengar ifrån mamma och min månadspeng. Födelsedagar är så mysiga, man är så himla glad och jag önskar att varje dag kunde vara såhär. Fick även äta pizza idag och på fredag efter skolan ska jag äta pizza med mina tjejer. Det blir mycket pizza här känner jag, hahah.
Åker ju även till Stockholm med Wilma på lördag och är så taggad att jag snart exploderar, vi ska shoppa massa, gå till starbucks och bara njuta, jag ska även träffa Maya vilket ska bli sååå kul! Jag hoppas att ni har haft en bra dag och får en fortsatt bra dag!

#66

Skrivet:    ·  + Sara says
Oh gosh, förlåt för mitt sjukt dåliga uppdaterande under förra veckan, hade ju sportlov osv och spenderade bokstavligen så mycket tid som möjligt till att titta om på The Vampire Diaries för typ 4527525 gången och kolla massa vloggar på youtube. Jag är så himla social när jag är ledig ju. Idag var första dagen tillbaks i skolan efter lovet och den vart faktiskt mycket bättre än väntat. Jag fyller ju år imorgon så på bildprofilen bestämde vi att jag ska få en tårta på torsdag, hur najs är inte det?!
Något som är mindre bra är att jag måste göra omprov på NOprovet vi hade innan lovet, wohoo... eller inte. NO är ett så himla jobbigt ämne, har inget intresse alls för det. Allt jag gjort sedan jag kom hem dock är att ha ätit nudlar och fortsatt titta på en anime som jag håller på med. Ska inte göra så mycket annat förutom att freaka ut för att jag fyller år imorgon, kommer aldrig kunna sova inatt vilket kommer leda till att jag kommer se ut som en död zombie imorgon.
Ha en fortsatt bra dag!

#65

Skrivet:    ·  + Sara says
Godmorgon guyyys! Jag gick upp för ca 2 timmar sedan och sitter nu i bilen påväg till Arboga, igen. Det är så skönt att åka bil, kan verkligen inte beskriva det. Pappa köpte iaf choklad och dricka till mig så nu så äter jag choklad, lyssnar på musik och kollar ut genom fönstret.
Är det bara jag som fantiserar om att jag är med i en musikvideo när jag lyssnar på musik i bil/buss/tåg osv?

#64

Skrivet:    ·  Dagens Inspiration
Vi har precis fått se de här killarna ta emot sitt första pris. Låt det sjunka in. Jag är så stolt. Så jävla stolt. Herregud, tårarna rinner. Jag skulle kunna skriva en hel roman om hur mycket de här killarna betyder för mig, hur glad jag är över att jag har just dom, hur mycket jag ser fram emot att se dom ta emot en riktig jävla grammy och hur stolt jag är. Jag finner inte ens ord. 

#63

Skrivet:    ·  new in
Kolla vad pappa kom hem med! Ååh, är så lycklig.

#62

Skrivet:    ·  + Sara says
Hej guys! Just nu sitter jag faktiskt och försöker ta det så lungt som möjligt. Dem här dagana har jag egentligen inte gjort så mycket men jag känner mig ändå helt slut. I måndags var jag i Arboga med min bästavän och hälsade på min faster. Älskar att komma bort från Örebro, gillar inte den här staden alls och det var så himla skönt att äntligen få åka bil igen. Det är helt sjukt hur bra jag började må bara genom att sätta mig i den. Igår spenderade jag hela dagen med att titta på The Vampire Diaries. Gosh, jag önskar att jag hade något roligt att skriva om, något intressant ämne, något att uttrycka mig om eller något annat men det har jag tyvärr inte. Man kan säga att jag är inne i en sorts skalman-period då allt jag gör är att äta och sova i stort sett.

Den här dagen känns dock bra, förutom att det första jag gjorde direkt efter att ha gått upp ur sängen var att promenera till ICA och jag vet inte om det var ett så himla bra val för när jag kom tillbaka hem kände jag mig helt febrig och trodde att jag skulle dö. Har iallafall lärt mig att jag inte ska göra något på morgonen förns jag faktiskt har vaknat ordentligt, hahah. Fick iallafall den nya Frida-tidningen och en Marabou Daim med mig hem.
Ska vänta på att duschen blir ledig så att jag kan duscha och sen antar jag att jag ska ta och läsa tidningen jag köpte och se på lite mer TVD tror jag, känner inte för att göra något ansträngade idag. Dock är jag såå himla sugen på choklad och jag åt upp Daim chokladen direkt så jag hoppas verkligen att pappa har med sig choklad när han kommer hem annars får jag väl sitta hemma hela dagen och drunkna i sorg för jag har inga pengar så att jag själv kan gå och handla egen choklad, hahah. Ni får ha en himlans bra dag!

#61

Skrivet:    ·  Dagens Inspiration
Vaknade upp med alla dessa sommarkänslor idag. Mitt rum är så ljust och solen skiner rätt in och det får mig att tänka på sommaren. Blir såå himla inspirerad av allt som har med sommaren att göra. Vill bara shoppa allt vad jag kan, gå ut i shorts, sola, resa. Det enda dåliga med sommaren är getingarna annars finns det absolut ingenting att ogilla. Taggar så mycket till sommaren så att jag inte vet vad jag ska göra.

#60

Skrivet:    ·  + Sara says
Hej på er! Gick upp för nästan 3 timmar sedan bara. Jag var vaken till 6 imorse så jag sov ju rätt så länge. Under tiden jag varit vaken så har jag duschat, ätit och kollat på bilder på Nina Dobrev och just nu känner jag ett sååå stort sug att se om The Vampire Diaries ännu en gång, har tappat räkningen på hur många gånger jag sett om den serien. Herre vad jag tycker om den.
Det var någonting jag skulle skriva men nu har jag totalt glömt vad det var, kommer verkligen inte på det. Aja, skitsamma, om jag kommer på det så får jag väl bara uppdatera det här inlägget. Och nu varnar min mobil att mitt batteri snart är slut så ska ta och ladda den. Hare bra!

#59

Skrivet:    ·  musik
Trodde verkligen att dagens deltävling av Melodifestivalen skulle vara så himla dåligt men det visade sig att jag gillade hälften av bidragen, särskilt tjejen på bilden, Ace Wilder aka Alice. Helvete vad hon var bra, blev helt fångad av henne när hon uppträdde, hon påminner mig även om Avril Lavigne så det var ett plus. Sitter just nu och lyssnar igenom de låtar Alice har släppt på Spotify och jag gillar alla. Hon är min nya idol, åh vad jag tycker om henne.
Vad tyckte ni om kvällens deltävling, om ni nu ser på Melodifestivalen?

#58

Skrivet:    ·  Dagens Inspiration
 

#57

Skrivet:    ·  musik
Har precis varit uppe vid ICA och köpt åtta energidrickor because ett; det är gott, två: det gör mig pigg, tre: jag tänker sitta uppe hela natten och sist men inte minst, energidricka är allmänt bäst. Inköpet av alla dessa energidrickor kommer leda till att jag sover bort hela dagen imorgon och så kommer det säkert fortsätta så under hela lovet så det kommer sluta med att jag endast är vaken på nätterna, hahah. The Fooo hade även sin livestream förut och jag hade lite panik attacker i början för att det inte funkade så satt och grät och allt sånt där men lyckades fixa det tack vare Izzah.
Iallafall så sjöng dem sin nya låt 97 ways som släpps nästa vecka och herre, satt och grät som jag vet inte vad för att jag tyckte om den så mycket. Det är helt sjukt vad bra dem är och hur mycket de har hjälpt mig igenom, åh. Livestreamen finns ju kvar på youtube såhär i efterhand så sitter och spelar om låten gång efter gång för att jag inte kan sluta lyssna. Nu ska jag inte tråka ut er något mer så ni får ha en jättebra kväll!

#56

Skrivet:    ·  + Sara says
Glad alla hjärtans dag! Hoppas att ni får en superfin fredag och spenderar den på allra bästa sätt. Dock så irriterar jag mig så himla mycket när folk på alla hjärtans dag börjar gnälla över att dom är singlar, det finns väl ingen regel att man måste fira den dagen med sin pojkvän/flickvän? Fungerar ju alldeles utmärkt med någon familjemedlem, sina kompisar eller någon man bara tycker om. Det heter ju trots allt ALLA hjärtans dag people.

Det är dessutom fredag och idag fick jag mitt sportlov, kan det ens bli bättre? Idag ska jag spendera dagen i mitt rum. Tror nog att jag ska städa lite dessutom eller kolla på något avsnitt av någon bra serie, vi får väl se helt enkelt. Somsagt, hoppas ni får en bra fredag, kram!

#55

Skrivet:    ·  + Sara says
Hej på er! Mår faktiskt helt okej idag vilket känns bra och det känns verkligen inte som att imorgon är sista dagen innan lovet. Hela den här dagen får mlg att tro att det är tisdag, men oh well att jag får lov imorgon gör bara allt bättre. Har egentligen SO just nu men är klar med allt vi ska göra så sitter med min fysik bok och försöker hitta motivation till att plugga inför provet vi har imorgon.
Det går inte bra om jag får säga det själv, sitter bara med min mobil och typ twittrar och spelar. Ska inte göra något särskilt idag så ska nog bara ta det lugnt och kolla på någon serie.
Det enda jag ser fram emot idag är syslöjden som jag har efter denna lektion för där håller jag på att göra en pikachu hoodie och är så himla inspirerad och motiverad, hoppas verkligen den blir bra! Men nej, nu ska jag försöka ta tag i detta och plugga, ha det bra!

#54

Skrivet:    ·  musik
Hejsan på er! Har inte gjort så där himla mycket idag, varit i skolan vilket sög as usual och vart med Moa på stan, fixat praoplats åt henne, duschat och firat pappas födelsedag. Well när jag tänker efter så har jag gjort mer idag än vad jag brukar göra på säkert en vecka, ahahha. Iallafall så har jag precis ätit och just nu sitter jag och lyssnar igenom mina spellistor på spotify och jag kände för att dela med mig av de till er för att jag tycker så mycket om alla låtar jag har på min spotify!
Vi kan väl börja med min absoluta favoritspellista som jag har döpt till Feelings och på den har jag en massa låtar som får mig att känna massa saker, glädje, hjärtesorg, får mig att gråta och alla möjliga låtar som tar fram en massa känslor och jag älskar verkligen sådana låtar som har ett fint budskap och en realistisk låttext som man ofta har lätt att känna igen sig i, är helt fast för sådana låtar så om ni vet några bra så kan ni väl skriva i kommentarsfältet och så kanske jag upptäcker någon jag aldrig hört förut?
En annan av mina spellistor som jag verkligen tycker om är en spellista som heter Random Music och ja, jag vet att jag har sämst fantasi när det kommer till av döpa spellistor, don't judge. Anyway, på den här spellistan så har jag verkligen alla möjliga sorters låtar. Tror faktiskt att detta kan ha varit den första spellistan jag skapade och på denna spellista lägger jag bara till allt möjligt som jag tycker är bra. Finns alla möjliga artister på den som t.ex Jason Derulo, Paramore, Norlie & KKV, Marianas Trench, GMX, Medina, Justin Timberlake, Pink, Calvin Harris och ja, listan kan fortsätta i år och jag tycker verkligen att denna spellista är bra om man vill lyssna på massa varierad musik och inte bara någon speciell genre eller artist.
Resten av mina spellistor har jag för det mesta delat upp i olika artister så jag har liksom en spellista för One Direction, en för Miley Cyrus, en för YOHIO, Eric Saade osv osv så dem är inte riktigt så märkvärdiga att skriva om hahha. Nu känner jag att det har inlägget vart rätt så långt så ska nog ta och avsluta detta på något bra sätt. Hoppas ni tycker om spellistorna om ni lyssnar på dem och glöm inte bort att tipsa om bra låtar ifall ni känner för det. Ha det bra så hörs vi!

#53

Skrivet:    ·  + Sara says
Tjeena.
Skolan idag var helt okej, lite seg och sådär men vad gör det? Har även blivit tjatad på av Moa att följa med henne till stan imorgon och leta praoplats åt henne, herregud vad jag hatar att praoa. Är så glad över att jag inte har prao mer för våran sista prao hade vi i höstas och jag hoppas verkligen att jag slipper praoa på gymnasiet för det är något av de värsta jag vet. Hatar nya platser med massa folk jag inte känner för det känns som om de kollar varje steg jag tar och dömer mig för exakt allt jag gör och det ger mig panik.
Helgerna har även börjat flyga förbi, hinner inte ens blinka och så är det skoldag igen. Gjorde dock inte så mycket i helgen, sov mest och kollade på lite anime eftersom jag håller på att se allt jag har på min att se-lista eftersom jag verkligen behöver börja se animes från den för annars kommer den bara bli längre och längre. Imorgon fyller även pappa år och jag har ingen aning om vad jag ska ge honom eftersom jag inte äger en enda krona och jag är absolut inte bra på att göra saker, eh. Vi får väl se vad det blir men det jag gillar mest med imorgon är att då är det endast två veckor kvar tills jag blir sexton och jag är så himla taggad på att fylla år dock ska jag möjligtvis ha muntligt nationellt prov i svenska på min födelsedag och det blir ju inte sådär skitkul.
Men iallafall, nu ska jag försöka se klart på animen jag håller på med så att jag kan börja på nästa, hoppas ni har det bra!

#52

Skrivet:    ·  + Sara says
Selfie och dagens outfit.

Idag har jag faktiskt gjort rätt så mycket, kom hem för ca en timme sedan och satte mig direkt och kollade på nya Vampire Diaries avsnittet, det är sjukt vad jag tycker om den serien.
Well, har varit hemma hos Elvira hela dagen med mina tjejer och vi bakade jättegod kladdkaka, spelade marioparty, mariokart och bara hängde. Tycker om dem så mycket, kan verkligen slappna av när jag är med dem. Nu är det iallafall helg och det känns så otroligt skönt, har saknat att sitta uppa hela nätterna och nu får jag göra det igen.
Fyller dessutom sexton om 18 dagar och jag åker till stockholm om 22 dagar och är så himla taggad så jag snart spricker. Är dessutom frisk nu och det gör mig sååå glad!

#51

Skrivet:    ·  Känslor
Är det inte fint? Så jävla fint att vara den enda för någon. Att vara någons vackraste ägodel. Att vara någons lycka. Att vara någons mening och att vara någons värdefullaste pusselbit.
Hur fint är det inte att vara den enda någon vill vakna upp brevid och somna nära? Att vara någons andra halva. Att vara någons finaste. Att vara någons livs kärlek och att ha någons hjärta.

#50

Skrivet:    ·  Inspiration
Jag skulle sååå gärna vilja ha ett rum så som de på bilderna, fatta vad najs alltså! Mitt rum är så dystert, allt är brunt, och typ någon ful beige tapet, usch. Hatar mitt rum så mycket. Vill verkligen ha vita väggar, en vit garderob, en ny matta, helt nya möbler, några hyllor och kanske någon fin tavla. Skulle absolut inte tacka nej till att ha ett av rummen på bilderna, värsta drömrummen alltså, tänker verkligen ta tag i detta när jag får tillräckligt med pengar så jag kan köpa vägg färg, nya möbler osv. Bilder på så fina rum gör mig så himla inspirerad till att göra om mitt eget så jag kan knappt hålla mig!
Har ni ert drömrum och om inte, hur skulle ni vilja att det såg ut? 

#49

Skrivet:    ·  + Sara says
Till att börja med så hade jag en av de bästa helgerna på länge hemma hos min bästavän men i söndags gick vi ut och hoppade runt i snön vilket gjorde att jag åkte på att bli sjuk så gick hem ifrån skolan igår.
Har fördrivit tiden med att titta på disney och barbie filmer. Hade liksom planerat att se Frozen ett tag nu så jag gjorde det igår och herre vad den var bra, ååh tycker verkligen om den. Skapade tillochmed en spellista med låtarna från Frozen för jag tyckte om de så mycket. Ska fortsätta se klart på massa anime nu och hoppas att ni har haft bättre dagar än mig och är friska!

#48

Skrivet:    ·  Inspiration, Känslor, musik
Min hjälte, han som har räddat mig gång på gång på gång, ljuset i mitt mörker, han är i final i Melodifestivalen 2014. Jag är så stolt, finner inga ord.
Sara, 16, Örebro.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mitt stora intresse för fotografering!







Design