Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr  ·   Tumblr 2

STOCKHOLM

Skrivet:    ·  + Sara says
Idag drar jag äntligen tillbaks till Stockholm, har inte varit där sedan i mars och jag saknar det så mycket. Skulle egentligen se YOHIO på sommarkrysset imorgon men han blev fast i Japan så han blev förflyttad till nästa lördag så nu ska jag dit med Jennifer och vi ska bara ha roligt och hänga med roligt folk. Bussen går från resecentrum klockan 18.00 och jag drar hemifrån vid 17.00 och jag har precis packat färdigt osv så jag fick tid över till att blogga. Vet att min bloggning har varit jättedålig, särskilt den här veckan men har sålt bullar med Jennifer hela veckan och massa annat men jag ska verkligen försöka satsa på bloggning när jag kommer hem på söndag.
Ni får ha en jättebra helg!

BUSY WEEK

Skrivet:    ·  + Sara says
oh god. Har hållit på med så mycket det senaste dagarna, det är helt sjukt hur slut jag är i kroppen men jag får inte vila än.
Måndags: Stack till vårdcentralen för att fixa lite grejer och cyklade sedan hem, cyklade sedan till en pizzeria med pappa och åt pizza och cyklade hem igen och tog hand om hundarna själv hela dagen.
Tisdag: Tog hand om hundarna hela morgonen och stack sedan för att möta Jennifer vid haga och det slutade med att jag stannade där, sedan cyklade jag till karla vårdcentral i onödan och tillbaka till jennifer. Sedan packade vi ihop allt och gick med allt till hennes pappa, hämtade ännu mer grejer, gick till willys och handlade och gick sedan hela vägen till markbacken med alla grejer. Efter det så stack vi till stan för att köpa bussbiljetter till stockholm men på resecentrum var det stängt så vi åkte till hennes farfar och beställde och sedan tillbaka till Jennifer och sedan cyklade jag från markbacken och hem. Wow, okej nu när jag tänker efter så gjorde jag hemskt mycket igår, är helt slut idag, hhah.

Well, om 45 minuter ska jag cykla till Jennifer igen och sedan ska vi gå med massa packning till haga och sälja bullar och sedan tillbaka till henne igen och sedan ska jag hem. Inte bara det, har redan varit ute med hundarna och vart till vårdcentralen och tillbaka igen. Imorgon kanske jag också ska sälja med Jennifer, maybe och sedan på fredag ska jag packa, duscha, fixa mig osv för att sedan åka till Stockholm för att se YOHIO på sommarkrysset på lördag. Kommer inte få en ledig stund på hela veckan men det känns faktiskt rätt så bra endå, jag behöver komma ut och röra på mig även om det är kokhett ute.
 

SWORD ART ONLINE SECOND SEASON

Skrivet:    ·  Anime
Idag är jag så glad, you know why? Första avsnittet av Sword Art Online's andra säsong släpptes idag!! This is worth celebrating. Har väntat på detta så länge för jag vart verkligen kär i den första säsongen och den här säsongen kommer att utspela sig 1 år efter slutet på första säsongen. Den kommer handla om en ny virtuell värld kallad Gun Gale Online aka GGO där en mysterisk spelare skjuter andra spelare men detta är inget vanligt skott utan blir man träffad så där man även i den riktiga världen. Kirito får i uppdrag att undersöka denna händelse och få ett stopp på detta.
 
Den verkar så intressant och första avsnittet var så himla bra och jag känner på mig att den här säsongen kommer bli minst lika bra som första. Dock tror jag inte Asuna är med lika mycket och det gör mig lite ledsen för jag älskar att se scener med Kirito och Asuna eftersom de är så söta ihop. Denna säsong består av 24 episoder precis som säsong 1 och det är bra för då kommer den att hålla på ett tag så jag behöver inte oroa mig om att det ska ta slut snabbt, hahah. Har jag någon anime intresserad läsare som har sett Sword Art Online?
Till er som aldrig har sett på anime eller inte tycker att det verkar så intressant så uppmanar jag er till att se den här animen för jag lovar att den är bra!

SERIE BEROENDE

Skrivet:    ·  Serier
Jag har återigen börjat titta på serien som ni ser bilder på här ovanför. The Vampire Diaries. Det är helt sjukt hur mycket jag tycker om den och jag undrar verkligen hur många gånger jag har sett om den. Har nog på riktigt sett den över 12 gånger? Hahah, det låter helt sjukt men den är så bra och jag tröttnar verkligen aldrig. Dock är jag lite ledsen nu pga jag saknar Katherine eftersom hon var min favoritkaraktär och enligt vad som har sagts så kommer hon inte tillbaka. Sara goes sad. Får väl iallafall nöja mig med att serien fortsätter, liksom en sjätte säsong?! Woho, hoppas verkligen att det blir åtminstone en sjunde också. Skulle helst av allt vilja att den håller på föralltid men det skulle ju inte gå för jäklar vad de skulle bli tvungna att dra ut på handlingen då. Tittar ni på The Vampire Diaries och isåfall vad tycker ni om den? Har ni några favoritkaraktärer eller favorit shippings?
När det kommer till shippings så är jag helt såld på Karoline och Delena, asså oh my god, those couples!
 
Ha en grym lördagkväll (eller snarare natt)
Kram!