Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr  ·   Tumblr 2

#47

Skrivet:    ·  Känslor
Jag vill kunna få ett A utan att ge upp mitt liv.
Jag har alltid haft väldigt lätt för skolan och det har inte varit speciellt svårt att klara av. Det är först nu på högstadiet som jag verkligen måste jobba hårt för mina betyg. I åttan kämpade jag på och ville vissa kvällar gråta för att jag inte skulle hinna med att plugga så mycket som jag behöver för jag är en tjej som ställer otroligt höga krav på mig själv och det har jag alltid gjort och jag har heller aldrig velat ägna all min tid åt skolan. När skoldagen är slut vill jag kunna umgås med vänner, syssla med mina intressen och ta det lugnt utan att veta att mina betyg blir lidande av det.
Ända sedan den nya betygsplanen kom har kraven på oss elever ökat. Om det skulle vara så att du har fått ett B på allt inom ett ämne och sedan får du E på ett prov så blir ditt slutbetyg också ett E. Kraven för att få höga betyg har höjts och för att få ett A får du helt enelt inte ha en dålig dag. Detta blir tillslut för mycket press speciellt då det egentligen ska räcka med all tid du får i skolan. Man ska inte behöva ta med sig allt hem för att kunna få det betyg man vill ha. Det är dessutom en massa ungdomar som lider av både stress och press för att hinna med allt och mina fingrar räcker inte ens till för att räkna upp alla skoluppgifter som har gått dåligt för mig.

Men nu orkar jag inte mer. I höstterminen av 9an släppte jag på mina kraven så himla mycket, vilket har lett till att det har gått sämre i flera ämnen och detta är inte pågrund av lathet utan jag orkar inte längre kämpa för det omöjliga betyget A och samtidigt ha min hälsa i behåll. Jag vill veta att jag kan ha en dålig dag utan att hela mitt betyg rasar och jag vill kunna ha ett liv utanför skolan där jag kan få slappna av och inte störas av inlämningar och prov. Tycker verkligen att kraven på dagens elever borde sänkas för det finns flera som inte orkar mer.

#46

Skrivet:    ·  Känslor, new in
1. Chillade inne på bikbok. 2. Köpte en ny tröja på gina, fast tog en mörkrosa istället. 3. Dagens outfit.
 
Den här dagen har varit full av blandade känslor. Jag har varit glad, ledsen, arg, sur, lycklig och helt trasig. Mina känslor har verkligen hoppat fram och tillbaka idag.
Har även gjort några dåliga val idag men det går inte att ändra på nu. Har ett så ointressant liv så det ända som finns att skriva om är alla stunder jag mår dåligt.
Köpte förresten första säsongen av The Vampire Diaries på DVD idag och är sååå glad över det, har spenderat hela kvällen med att kolla på några avsnitt och sett på allt extra material. Det är helt otroligt hur mycket jag tycker om Nina Dobrev, hon är en så himla bra skådespelerska.
 
Nu ska jag försöka att för en gångs skull få sova ut ordentligt så att jag orkar gå i skolan till halv fyra imorgon vilket inte alls gör mig taggad. Är så dålig på att somna på vardagskvällar så är nästan aldrig utvilad på morgonen men det ska jag ändra på!
Vad har ni gjort idag?

#45

Skrivet:    ·  Känslor, random things
Till och börja med så är jag så himla arg just nu så jag vill bara skrika och kasta allt jag ser i golvet.
Det gick en buss hem vid 14.54 och jag kom dit 14.56 så jag missade den men jag tänkte att det gör inget eftersom att nästa kommer fem över, men nej, den kom 15.25 och var för full så jag fick inte gå på. Gick därför för att ta en annan buss hem men när jag kommer dit så hade jag exakt missat bussen och jag var så jävla arg då så när jag väl hoppade på bussen så var klockan 15.51 och jag frös så obeskrivligt mycket.
Det första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att skrika ut hur arg jag är, har dock lugnat ner mig lite just nu.
Sen hade jag även en diskussion om depression i skolan idag med mina vänner och min bildlärare, känns så skönt att ha några som delar samma åsikt som mig, vi snackade även om att vi mår bättre när vi kommer bort från Örebro och det är så sant. När jag kommer utanför Örebro så mår jag genast så himla mycket bättre, blir så otroligt glad och lycklig, mår inte alls bra i den här staden.
 
Känner att jag bara skriver på för att försöka ha något att ta ut min ilska på men jag har inte direkt något mer att skriva om så nu får jag väl försöka att hitta ett annat sätt att göra mig av med all den här ilskan som finns inom mig. Hoppas att ni har haft en bättre dag än mig iallafall!
 

#44

Skrivet:    ·  Känslor
YOHIO svarade mig på twitter idag. Den här killen gör mig så himla glad. Har velat få upp honom i mina interaktioner hur länge som helst och jag har inte träffat honom på 92 dagar, höll seriöst på att ge upp och försvinna men sedan så hände detta och jag började gråta och blev så himla lycklig. Att bara en liten småsak som detta kan få mig att drunkna i tårar är helt otroligt.
Är totalt kär i honom och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom men jag vet att jag aldrig kommer få honom.
Nu vet han iallafall att jag finns och åh, det var länge sedan jag var såhär glad!

#43

Skrivet:    ·  + Sara says
Vet inte om jag ens har några läsare men om jag har det så tyckte jag att ni skulle få lära känna mig bättre och eftersom jag är på bra humör idag så kände jag för att göra detta.
 

1. Vad är ditt fullständiga namn? - Sara Karin Hanna Larsson
2. Har du lätt för att bli kär? Nej, det krävs en hel del för mig att bli kär.
3. Vilken låt är bäst just nu? - Pretty Brown Eyes med Cody Simpson.
4. Är du snål eller generös? - Jag uppfattar mig själv som snål och de tror jag att andra också gör.
5. Vilken var den första hårfärg du färgade ditt hår till? - Svart och jag ångrar det verkligen för det var så himla fult.
6. Vilken är din absoluta favorit godissort? - Har ingen eftersom jag så himla sällan äter godis.
7. Är du en öppen och ärlig människa eller du är den som är mer tillbaka dragen? - Är extremt öppen vilket kan vara otroligt negativt och är ärlig. Men är rätt tillbaka dragen också, det varierar.
8. Vad tar du med på en fest? - Ett glatt humör.
9. Har du ett bra självförtroende? - Det går väldigt mycket upp och ner, ibland, ibland inte.
10. Har du något smeknamn - Nej, inte direkt.
11. Om du fick vara kvinna/man för en dag, vad var det första du skulle göra då? Det är inget jag har tänkt på eftersom det aldrig kommer hända att jag byter kön.
12. Hur får man kontakt med dig om man vill visa intresse? - Var dig själv och tänk inte på vad jag tycker om dig.
13. Nämn en artist som du tycker ser riktigt bra ut. - Nina Dobrev.
14. Ta din mobil och bläddra fram till kontakt 16, vad heter kontakten på din mob? - Ebba Åkesson ♥
15. Hur ska du fira alla hjärtans dag? - Har inga planer alls inför alla hjärtans dag så jag kommer antagligen sitta hemma och lyssna på musik hela dagen.

16. Hur bor du, villa, lägenhet, radhus? - Lägenhet.
17. En dag du aldrig glömmer - 12 mars 2013.
18. Vad har du för märke på din mobiltelefon? - iPhone
19. Nämn tre saker som gör dig riktigt glad. - YOHIO, The Fooo och Stockholm.
20. Bästa boken du läst? - Hungerspelstrilogin eller Vampire Academy böckerna.
21. Turnummer? - 14
22. Vad har du för betyg i skolan? - Har rätt så dåliga betyg för jag har rätt svårt att lära in saker när man blir tvingad till det.
23. Vad är ditt yrke, jobbar eller pluggar? - Pluggar.
24. Hur många barn vill du ha? - 1, en tjej.
25. Har du någonsin älskat en person (förutom familj och vänner)? - Ja, jag älskar en person just nu.
26. Vilka länder har du besökt? - Sverige och Norge, haha.
27. Nämn 2 saker som gör dig riktigt arg. - Falska personer och mobbare.
28. Dag eller natt? - Jag älskar att vara vaken på nätterna, så natt.
29. Hur stor garderob har du? - Äh, vet inte. Inte alls så stor.
30. Vilken datum fyller du år och vad e du för stjärntecken? - 25/2 - Fisk.
31. Vad anser du om att tjejer och även killar viker ut sig i tidningar osv? - Ska jag vara ärlig förstod jag inte den här frågan riktigt..
32. Film hemma eller bio? - Föredrar faktiskt att sitta hemma och mysa med en film.
33. Vem är ditt senaste sms ifrån? - Fenja.
34. Vem ringde du sist? - Moa.
35. Hur är ditt humör just nu? - Trött men rätt så glad.

36. Om du fick ändra en sak på ditt utseende, vad skulle det vara då? - Skulle gärna vilja vara några centimeter längre och ha en renare hy.
37. Vem i din familj står du närmast? – Måste nog säga min lillasyster.
38. Är utseende viktigt för dig? - Inte det minsta, hatar folk som tycker att utseende är något av det viktigaste som finns.
39. Hur många konserter har du varit på? - Hm, 3 riktiga konserter plus en massa festivaler.
40. Något du inte kan leva utan? - YOHIO, The Fooo, musik och en kamera.
41. Nämn en låt som betyder mycket för dig. -  YOHIO - Break the Border
42. Vilken årstid är bäst? - Eftersom jag inte alls passar i jackor och hatar kyla så är det sommaren.
43. Om du fick chansen att flytta till Hollywood, hade du gjort det då? - På direkten.
44. Vad tycker du om adoption? - Underbart.
45. Åldersskillnad i förhållande, ok eller inte? - Beror väl på exakt hur många år de skiljer, men är man lycklig så skitsamma i åldern.
47. Vad gillar du för musik? -  Ganska olika faktiskt. Är verkligen en fangirl och är svag för pojkband. Men älskar även pop och låtar på andra språk.
48. Vilken är din favorit genre i filmer? - Romantik.
49. Vilken kändis har du fått höra att du är lik? - Fått höra av mina klasskompisar några gånger att jag liknar YOHIO och jag har ingen aning alls hur de får till det.
50. Något inte många vet om dig. - Meningen att folk inte vet det är för att jag inte vill att folk ska veta så jag tänker inte skriva ut det.

 
 

#42

Skrivet:    ·  + Sara says, random things
Hej typ, känner mig rätt nere och hängig idag.
Har varit på Elev för en dag idag och hälsat på en estet klass och efter det köpte jag biljett till The Fooos konsert här i Örebro och gick därefter på hindersmässan med Wilma och Isabell. Det är typ det som jag har gjort idag och just nu ligger jag i sängen och det känns som om jag kommer börja gråta när som helst, var tvungen att göra något för att inte tänka på det så jag bestämde mig för att blogga. Vet inte vad det är som är fel men det hänger antagligen ihop med att det är exakt 3 månader sedan jag sist träffade YOHIO och jag saknar honom så mycket. Han är allt, anledningen till att jag finns kvar och jag behöver få krama honom.

.. ugh, ska inte börja skriva värsta depp texten nu så jag avslutar detta inlägg. Hoppas att ni har haft en bra kväll!

#41

Skrivet:    ·  Inspiration
Hittade precis den här bilden och bara måste dela med mig av den. Blev så glad av att läsa den och den fick mig att må bra, åh vad inspirerad jag blir av den här texten. Jag ska verkligen sluta trycka ner mig själv och försöka nöja mig med den jag är och det borde alla andra också göra.

#40

Skrivet:    ·  musik
Hittade precis den här låten och är bara tvungen att dela med mig av den för den är såå fin, herregud vad jag älskar den.
Klicka HÄR för att lyssna.

#39

Skrivet:    ·  + Sara says, Känslor
Har mest känt för att gråta hela dagen för varje gång jag planerar nåt som jag verkligen, verkligen ser fram emot så blir det inte av. Det händer varje gång och jag börjar bli så sjukt trött på det och jag vill inte mer. Jag vill bara få göra något kul ibland, åh känner för att bara bryta ihop och skrika och gråta allt vad jag kan men det tänker jag inte göra. Samtidigt som jag mår såhär dåligt så har jag stark mensvärk vilket inte alls gör saken bättre.
Ugh, detta är en så himla hemskt dag.

Är så sugen på McDonalds och glass också men pågrund av att jag strejkar från onyttigheter så kan jag inte äta det. När jag har klarat av detta i åtminstone några månader då kommer jag köpa McDonalds det första jag gör. Nu ska jag iallafall fortsätta titta på Bleach som jag har gjort hela dagen, det är sjukt hur mycket den animen har förändrat mitt liv, tycker om den så himla mycket.

#38

Skrivet:    ·  + Sara says, Foto
Slängde ihop 4 bilder från weheartit eftersom det är där jag spenderar den mesta tiden, älskar verkligen att kunna bläddra igenom hundratals bilder och man får så mycket inspiration, det är helt sjukt!
Har inte gjort mycket den här veckan förutom att jag hade prov på första världskriget i onsdags och det gick väl sådär, jag vet att jag skulle kunna ha gjort bättre men det är inget jag kan ändra nu. Idag däremot så gjorde jag en grej jag har velat göra sååå länge, jag har sökt till gymnasiet!
Vår studievägledare kom ner till oss och gav oss inloggningar och information och allt vad det nu var och allt jag kunde tänka på var att jag äntligen skulle få söka till gymnasiet, åh det känns så bra. Ska även på elev för en dag med Elvira nästa fredag och vi ska hälsa på en estetik och media klass eftersom vi båda vill gå den linjen och det verkar som om det kommer bli superkul. Har inte så mycket annat att skriva om faktiskt.. eller jo, just det! Jag har velat göra detta superlänge nu och har äntligen bestämt mig för att försöka börja göra youtube videos, dem kommer handla om allt möjligt. Hauls, challenges och allt annat man kan göra i videor men jag vet dock inte exakt när jag kommer börja lägga upp för jag måste ju först börja med att lära mig redigera videor och allt sådant där.
 
Hur har ni haft det den här veckan?

#37

Skrivet:    ·  random things
Till och börja med så har jag verkligen varit social idag, startade dagen med att umgås med Wilma och vi åt på La Baguette. Hade aldrig ätit där förut och det var ju inte så hemskt där faktiskt.
Drog även till fanmeetet för Yohio fans senare på dagen och jag vet inte riktigt hur jag ska förklara den delen av dagen. Knasig, skum, weird är väl några ord man kan använda sig av. De flesta stack dock mellan fyra till sex tiden och vi andra drog ner till en källare i Krämaren och lekte framför kameran på Jennifers dator. Vi satt även inne på McDonalds i ett tag, ett rätt långt tag faktiskt och bara snackade om allt ungefär.
Det hela slutade med att Jennifer följde med hem till mig och stannar över natten och just nu rensar hon alla bilder vi tog. Tror inte att jag har något mer att skriva faktiskt, funderar på att försöka släpa mig ut och fotografera lite imorgon för jag har inte gjort det på så lång tid och jag kan behöva en liten fotograferingsdag.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag, godnatt på er!
 

#36

Skrivet:    ·  Känslor
Jag har bara gått några dagar i skolan och det känns redan som om jag drunknar i plugg och tydligen har vi ett prov redan på onsdag. Hur i helvete hade dem tänkt att vi ska ha prov om vi typ inte hinner ha några genomgångar om ämnet?
Skolan får mig verkligen att känna mig pressad, det kommer kännas så skönt att söka till gymnasiet på torsdag, det är dit jag vill, det verkar så himla mycket skönare att gå på gymnasiet. Har verkligen tröttnat på grundskolan och när jag går i gymnasiet så behöver jag inte känna press över att få bra betyg och komma in någonstans för efter gymnasiet så kan jag göra vad jag vill. Är helt jävla slutkörd efter dessa tre dagar och jag måste gå tillbaka varje dag fram tills sportlovet i februari? Kommer bryta ihop, kommer aldrig klara mig dit.
Nej nu ska jag hitta på något att göra eller kanske leta upp någon serie att se medans jag väntar på att Wilma ska höra av sig om hur det blir med imorgon för vi ska antagligen köpa biljetter till Mileys konsert då, längtar så hemskt mycket tills dess.

#35

Skrivet:    ·  Känslor
Första dagen tillbaks i skolan och det känns så jävla sämst helt ärligt. Känner mig pressad, stressad och himlans nervös inför nationella proven samt att jag verkligen måste komma in på mitt gymnasium för jag vill så otroligt gärna gå där, ugh.
Det känns som om att väller över mig på en gång, känslor, skolan, arbete, betyg, prov, allt och det är så jobbigt och jag orkar inte. Sov även bara 4 timmar inatt och det är så dåligt för mig på en massa sätt och det slutade med att jag sov igenom de två första lektionerna så jag har ingen aning om vad som hände på dem, jag var borta. Det som får mig att orka just nu är tanken på att jag och Wilma antagligen åker till Stockholm helgen efter att jag har fyllt 16.

#34

Skrivet:    ·  
THE VAMPIRE DIARIES

Detta är en amerikansk TVserie som är baserad på böckerna skriva av L.J Smith och den innehåller mycket blod, slagsmål och andra liknande saker.
Den handlar om Elena Gilbert som är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad, och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet.

Serien är just nu uppe i femte säsongen som fortfarande håller på att sändas och den femte säsongen är nog den som jag faktiskt gillar mest av alla även fast bara halva har släppts, den här säsongen innehåller så mycket känslor, det händer en massa saker och allt är bara allmänt bättre i denna säsong.
Min favoritkaraktär är helt klart Katherine, det är något med hennes karaktär som jag verkligen gillar.
Huvudkaraktärerna i serien spelas av Paul Wesley, Ian Somerhalder och Nina Dobrev.
Jag rekommenderar verkligen den här serien, man fastnar för den direkt och den är helt fantastisk.
 

#33

Skrivet:    ·  
Tänkte berätta lite om min nya kategori för er. Den heter TVserier som ni säkert sett och under den kategorin så kommer jag att skriva om alla serier jag ser/sett, berätta vad dem handlar om och antagligen fangirla en del om dem också.
Jag kommer endast att skriva om serier som jag har sett klart eller som jag har sett allt avsnitt som finns ute på. Den första serien jag har bestämt mig att skriva om är min favoritserie The Vampire Diaries och ett inlägg om det kommer upp strax.

#32

Skrivet:    ·  new in
Jag missade hela mellandagsrean pågrund av att jag var sjuk så idag drog jag upp med Wilma till stan och handlade upp ca alla mina pengar. Handlade dock endast på cubus och VeroModa för jag hittade absolut ingenting i de andra affärerna.
Köpte en vit kofta, 3 tröjor i rosa, grått och vit som har en guldig kedja vid ena ärmen och sist men inte minst köpte jag en vanlig svart tröja som det står love på, det var inte mycket kläder men jag är super super nöjd över mina köp och förutom att vi handlade så köpte vi subway och McDonalds och satte oss på en bänk mitt ute i stan och åt, det är typical oss ungefär. I helheten så har jag haft en rätt så awesome dag och just nu sitter jag och kollar på säsong tre av Stargate Atlantis.
 

#31

Skrivet:    ·  Känslor
1 Januari 2014.
Nu är det äntligen ett nytt år och jag har bestämt mig för att försöka göra varje dag så bra jag kan, jag ska försöka må bättre och jag ska ta tag i att börja träna min kropp för jag är i så dåligt skick så jag behövder det.
2014 ska bli ett av mina bättre år och jag ska försöka ändra på mina dåliga sidor och bli en bättre människa. Jag började detta år med att lyssna på YOHIOs Break the Border, låten som får mig att orka igenom så himla mycket och nu ska jag göra allt för att få detta till ett bra år.
Jag ska höja alla mina betyg, börja använda min dator mindre och plugga och träffa vänner istället. Jag ska definitivt komma in på den gymnasieskola och linje som jag vill gå, jag ska lyckas och jag fyller även 16 nästa månad och då ska jag ta tag i att äntligen fixa iordning mitt rum så som jag vill ha det. Jag har även bestämt mig för att inte ha något nyårslöfte för varje gång jag har ett så slutar det med att jag inte uppfyller det så jag ska bara låta allt rulla på utan ett löfte att klara av.
Vad har ni för tankar inför 2014?
 
Sara, 16, Örebro.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mitt stora intresse för fotografering!







Design